Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Regulament concurs Zodii si Horoscop

Redactor Divahair.ro

Divahair.ro și Astrologul Vlad Daia vă invită la concurs!

Spune-ne printr-un comentariu, la această postare, pune-ne printr-un comentariu, la această postare, în ce zodie este sufletul tău pereche și poți câștiga una din cele 3 consultații astrologice de 20 de minute cu Vlad Daia. 

*Este extrem de important să vă cunoașteți ora nașterii pentru ca astrologul nostru să vă poata întocmi astrograma.

Concurs Zodii

Concursul se desfășoară în perioada 25 iunie - 8 iulie, iar câștigătorul va fi extras cu ajutorul random.org.
Mult succes!

Organizatorul concursului este Diva Interactive, premiul fiind oferit de către Clinica Eliade. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook DivaHair

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

 • O adresa valida de e-mail.
 • Un cont curent si activ pe www.facebook.com („Facebook”).
 • Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.
 • Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.
 • Nu se accepta apelarea la serviciile oferite de site-urile de schimb de like-uri sau orice alte metode artificiale pentru obtinerea de like-uri. Utilizatorii care folosesc aceste metode de generare artificiala a like-urilor vor fi automat descalificati din concurs, iar materialele postate vor fi sterse. Concurentii care vor strange like-uri prin intermediul unor persoane care nu au cetatenie romana sau care nu se regasesc in lista prietenilor persoanei respective vor fi, de asemenea, descalificati.

Conditii de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook

Pentru a participa la concursurile organizate pe pagina de Facebook Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Sa respecte pasii descrisi in postarea de concurs;
 • Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.
 • Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.
 • In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu Random.org

Clauze premii oferite:

Castigatorii vor primi un mesaj privat pe Facebook prin care vor fi anuntati ce pasi trebuie sa urmeze pentru a putea beneficia de premiul obtinut. Conform clauzei de confidentialitate (v. punctul 6) datele personale nu vor fi facute publice.

In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 72 de ore de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.

Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale
In conformitate cu regulamentul GDPR (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016 si intrat in vigoare in 25 mai 2018, organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea (vezi aici >>>> https://goo.gl/miGXsb politica de confidentialitate a site-lui divahair.ro) datelor personale ale participantilor la prezentul concurs si sa le stearga din baza de date, dupa ce castigatorii confirma primirea premiului. La randul lor, castigatorii accepta sa ofere, la cererea organizatorului, numarul de telefon si adresa de domiciliu, cu scopul trimiterii premiului, de catre organizator.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - regulamente

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (196 vizite)
  1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!