Regulamentul concursului “Castiga o supertableta!” cu Eurocor si Divahair.ro

Regulamentul concursului “Castiga o supertableta!” cu Eurocor si Divahair.ro

Redactor Divahair.ro

Perioada campaniei: 18.10. 2017 – 19.10. 2017.

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului “Castiga o supertableta!” este S.C. Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti, in colaborare cu Societatea EUROCOR - Institutul European de Cursuri prin Corespondenta SRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Oltenitei nr. 35-37, Sector 4, cod postal: 041293, C.P. 61 – 15.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

Concursul “Castiga o supertableta!” este accesibil pe intreg teritoriul Romaniei si se desfasoara pe site-ul DivaHair.ro.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda o adresa valida de email si are peste 18 ani.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.
Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Conditii de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
a) Sa urmeze pasii specificati in articolul sau in LP dedicat concursului (sa descarce gratuit pachetul demo disponibil in pagina campaniei si sa isi lase numele, email-ul si numarul de telefon).
b) Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.
c) Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.
d) In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorti: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemanatoare. Castigatorii cu adrese invalide vor fi eliminati din concurs.
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

Clauze premii oferite:

1. Premiul oferit in cadrul concursului este o tableta Allview Viva C701, 7'', Quad-Core 1.20GHz, 1GB RAM, 8GB, Black.

2. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon, necesare pentru a putea intra in posesia premiului, copie dupa CI). Conform clauzei de confidentialitate, datele personale nu vor fi facute publice.

3. In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.
Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantelor la prezentul concurs, in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.
Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord sa primeasca date informative, prin SMS sau email, de la organizatorii DivaHair si Eurocor. 
Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.