Cârnați cu rozmarin și fulgi de migdale

Cârnați cu rozmarin și fulgi de migdale

Redactor Divahair.ro

Toată lumea a gustat cârnații românești care se pregătesc de sărbători, așa că îți propunem să încerci un mod nou de preparare. Cârnații cu rozmarin și fulgi de migdale au un gust aparte, care va cuceri pe toată lumea. Alege această rețetă mai ales dacă ți-ai propus să găzduiești un cocktail-dinner în perioada Crăciunului.

Ingrediente:

- 700 g de cârnați; 
- 30 ml de miere; 
- 50 g de fulgi de migdale; 
- rozmarin.

Mod preparare:

Se pun cârnații într-un recipient de staniol, cu o adâncime mică, se stropesc cu miere și se presară fulgii de migdale.
Pune recipientul în care sunt așezați cârnații pe raftul de sus al cuptorului și fixează temperatura la 190 de grade Celsius. Întoarce din când în când cârnații, dacă ți se pare că încep să se ardă. Tava se ține la cuptor timp de 45 de minute.

Secret Bucate pe Roate: cârnații sunt făcuți atunci când se rumenesc bine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.