Review pentru Balsam reparator Baume B5 La Roche Posay

Duminică, 25.08.2013
de Andreea Baluteanu

Balsamul Baume B5 La Roche Posay hidrateaza pielea in profunzime, avand o formula potrivita inclusiv pielii sensibile. Actioneaza in trei directii: repara si cicatrizeaza, calmeaza pielea iritata si protejeaza impotriva agresiunilor cutanate.

Balsamul Baume B5 La Roche Posay hidrateaza pielea in profunzime, avand o formula potrivita inclusiv pielii sensibile. Actioneaza in trei directii: repara si cicatrizeaza, calmeaza pielea iritata si protejeaza impotriva agresiunilor cutanate.

Cum ti se pare Balsam reparator Baume B5 La Roche Posay? Voteaza!

1 (1)
Balsam reparator Baume B5 La Roche Posay

48 ron

Review-ul DIVAHAIR

Special conceput pentru ingrijirea pielii sensibile, fiind indicata spre folosire atat adultilor, cat si copiilor si bebelusilor, Baume B5 La Roche Posay este special conceput pentru pielea foarte uscata, iritatii si cicatrizarea ranilor minore. Are la baza o formula bogata in Panthenolul 5% cu Madecasozie, care are efect calmant, cicatrizant si antiiritant. In plus, contine unt de shea si glicerina, care hranesc pielea in profunzime, alaturi de apa termala La Roche Posay, cu rol in a improspata pielea.

Formula bogata, dar lejera se aplica fara probleme, fiind usor absorbita de catre pielea uscata. Recipientul alb, cu detalii albastre, confera impresia de simplitate, fiind specific unui produs dermatocosmetic.

Mod de folosire: balsamul se aplica de doua ori pe zi, in strat gros, pe zona afectata, atat de fata, cat si pe corp.

Cel mai important avantaj al balsamului Baume B5 La Roche Posay este reprezentat de eficienta sa in ceea ce priveste repararea afectiunilor minore ale pielii si cicatrizarea ranilor superficiale. Avand o formula bogata in Madecasozid si Panthenol 5%, este ideal pentru zonele foarte uscate ale pielii. Calmeaza si ofera o senzatie de confort imediat, aspecte extrem de importante ale unui produs de gen. Protejeaza pielea impotriva agresiunilor externe si o hidrateaza in profunzime. Textura grasa, cremoasa si hranitoare a balsamului elimina disconfortul resimtit de pielea deshidratata. Nu incarca pielea si poate fi folosit atat pe tenul sensibil, cat si pe cel delicat al bebelusilor. Dubla utilizare, atat pe fata cat si pe corp, este un aspect de care merita sa tii cont. Nu contine parfum, parabeni sau lanolina si te tenteaza cu recipientul practic si mirosul placut, lejer. Agentul antibacterian din compozitie purifica, iar pretul mic nu are cum sa te lase indiferenta.

In ceea ce priveste dezavantajul major al Baume B5 La Roche Posay, formula extrem de bogata si hidratanta poate fi mai dificil de absorbit de pielea grasa sau mixta. Nu este o buna baza de machiaj si poate lasa urme albe pe piele, in ciuda revendicarilor producatorului.

Daca te afli in cautarea unui produs ultrahidratant, cu actiune reparatoare si cicatrizanta, care calmeaza si revigoreaza, balsamul Baume B5 La Roche Posay merita incercat.

Gramaj: 100 ml