Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Baza pentru fardul de ochi Avon Color Eye Shadow Primer

Vineri, 26.09.2014
de Andreea Baluteanu

Baza pentru fardul de pleoape Avon Color Eye Shadow Primer tenteaza cu textura moale, delicata si lejera, care aluneca in mod confortabil pe suprafata pielii. Contine o serie de pigmenti care intensifica rezistenta fardurilor aplicate ulterior si impiedica estomparea lor.

Baza pentru fardul de pleoape Avon Color Eye Shadow Primer tenteaza cu textura moale, delicata si lejera, care aluneca in mod confortabil pe suprafata pielii. Contine o serie de pigmenti care intensifica rezistenta fardurilor aplicate ulterior si impiedica estomparea lor.

Cum ti se pare Baza pentru fardul de ochi Avon Color Eye Shadow Primer? Voteaza!

0 (0)
Baza pentru fardul de ochi Avon Color Eye Shadow Primer

20 ron

Review-ul DIVAHAIR

Baza pentru fardurile de pleoape Avon Color Eye Shadow Primer tenteaza cu textura moale si catifelata, cu formula care creste rezistenta fardurilor aplicate ulterior si le confera un aspect mai viu si mai vibrant. Contine pigmenti care imbunatatesc aderenta fardurilor.

Textura cremoasa, lejera, poate capata o finisare grasa, uleioasa, care se seteaza insa destul de repede intr-o formula moale, confortabila. Ambalajul de sticla iti permite sa dozezi in mod potrivit cantitatea de primer si are un aspect destul de elegant, desi nu impresioneaza prin calitate.

Mod de folosire: aplica pe pleoape, cu ajutorul degetelor, pentru o uniformizare cu aspect natural, sau cu o pensula pentru un look mai pretios. Continua prin a adauga fardul de pleoape.

Cel mai important avantaj al primerului Avon Color Eye Shadow Primer este dat de cresterea vizibila a rezistentei fardului de pleoape aplicat, chiar si pe pleoapele uleioase. Textura moale si lejera se aplica usor si confortabil, iar finisarea grasa care poate aparea dupa aplicare dispare destul de repede. Nu ingreuneaza, lasand o senzatie de lejeritate. Nu usuca si nu irita pielea pleoapelor. Fardurile sunt mai intense, cu un aspect mai viu si mai vibrant, un alt punct pozitiv de luat in calcul. Pretul atragator nu te va lasa indiferenta.

Principalul dezavantaj al primerului Avon Color Eye Shadow Primer este reprezentat de necesitatea de a aplica doua straturi, pe pleoapele uleioase. Ambalajul nu este printre cele mai reusite, fiind dificil de folosit.

Luand insa in calcul atuurile primerului Avon Color Eye Shadow Primer: textura moale si cremoasa, aplicarea confortabila si lejera, cresterea rezistentei si intensitatii fardurilor aplicare ulterior, merita sa il incerci.

Gramaj: 3 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66512 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51869 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47742 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41606 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!