Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Blush Artdeco Love Is In The Air

Luni, 01.09.2014
de Andreea Baluteanu

Blushul Artdeco Love Is In The Air promite sa confere un aspect glowy, proaspat si luminos pometilor, conturand un look radios, primavaratic. Blushul face parte din colectia lansata de Artdeco pentru sezonul de primavara/vara 2014

Blushul Artdeco Love Is In The Air promite sa confere un aspect glowy, proaspat si luminos pometilor, conturand un look radios, primavaratic. Blushul face parte din colectia lansata de Artdeco pentru sezonul de primavara/vara 2014

Cum ti se pare Blush Artdeco Love Is In The Air? Voteaza!

0 (0)
Blush Artdeco Love Is In The Air

45 ron

Review-ul DIVAHAIR

Blushul Artdeco Love Is In The Air tenteaza cu nuanta frumoasa, radioasa si cu aer glowy, care va contura extrem de frumos pometii, subliniind frumos trasaturile. Fardul de obraz contine pigmenti destul de intensi de culoare care redau un look primavaratic.

Formula fina a fardului de obraz este specifica producatorului si se aplica extrem de placut, avand o finisare radioasa care il va scoate din anonimat. Este disponibil intr-o singura nuanta, cea a piersicii, in varianta Gentle Touch.

Mod de folosire: aplicat pe pometi, intr-un singur strat, fardul de obraz va accentua prospetimea si va creiona un look mult mai tanar. Aplicat in mai multe straturi, va contura in mod profesionist trasaturile.

Principalul avantaj al blushului Artdeco Love Is In The Air este reprezentat de formula care reda un look proaspat, cu accente glowy, scotand astfel in evidenta trasaturile. Fardul de obraz are pigmenti destul de accentuati de culoare, nefiind necesar sa insisti pentru obtinerea unui aspect vizibil. Particulele iluminatoare contureaza frumos trasaturile. Finetea sa ii asigura o aplicare asemanatoare unui rasfat, textura aderand frumos la piele. Rezistenta buna se numara la randul sau printre punctele pozitive.

Cel mai important dezavantaj al fardului de obraz Artdeco Love Is In The Air este redat de disponibilitatea intr-o singura nuanta. Facand parte din colectia primavara/vara Artdeco Love Is In The Air, va fi mai dificil de procurat.


Pentru atuurile sale: aspectul proaspat si radios pe care il ofera, rezistenta buna, pigmentarea de luat in calcul si finetea sa, merita sa incerci Artdeco Love Is In The Air.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!