Review pentru Blushing Blush Powder Blush Clinique

Joi, 24.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique prezinta o formula matasoasa, care se aplica fara probleme si aluneca frumos pe fata, conturand trasaturile. Blush-ul este disponibil in nuante placute, luminoase, care confera o finisare usor stralucitoare, sculptand atragator pometii.

Fardul de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique prezinta o formula matasoasa, care se aplica fara probleme si aluneca frumos pe fata, conturand trasaturile. Blush-ul este disponibil in nuante placute, luminoase, care confera o finisare usor stralucitoare, sculptand atragator pometii.

Cum ti se pare Blushing Blush Powder Blush Clinique? Voteaza!

0 (0)
Blushing Blush Powder Blush Clinique

133 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique tenteaza cu formula matasoasa care sculpteaza trasaturile, cu nuantele frumoase si finisarea luminoasa. Are la baza pigmenti proaspeti de culoare, care adera imediat la piele si creioneaza un look pigmentat, dar natural. Nu contine uleiuri, iar tehnologia antibacteriana a pensulei pune in prim plan sanatatea tenului tau.

Formula cremoasa si matasoasa a fardului pudra Blushing Blush Powder Blush Clinique este usor de aplicat si lasa o senzatie de confort la aplicare. Ambalajul in nuante de argintiu pune in evidenta caracterul sofisticat al produsului, iar pensula special conceputa pentru o aplicare fina, este usor si practic de utilizat.

Mod de folosire
: Cu ajutorul unei pensule, aplica pe pometi si deasupra lor, urcand catre tample. Formula sa permite aplicarea de straturi succesive, pentru o culoare mai pronuntata si o conturare de efect, fara a conferi un aspect incarcat.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique este reprezentat de formula sa fina, matasoasa si aerata care se aplica frumos si lasa o senzatie de confort. Pigmentii de culoare sculpteaza trasaturile, efectul de conturare numarandu-se la randul sau printre cele mai importante atuuri ale produsului. Finisarea luminoasa, radioasa si naturala este un element pe care merita sa il iei in calcul, mai ales in cazul unui produs de gen. Formula este bine tolerata de catre piele si nu usuca tenul, un aspect caracteristic al brandului francez. Pigmentarea si prospetimea sa il transforma intr-un produs care te poate cuceri. Ambalajul luxos, rafinat si usor de transportat intregeste lista de avantaje.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al fardului de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique, pretul peste medie se remarca. Fardul nu impresioneaza prin rezistenta, iar pensula nu sustine cea mai buna aplicare.

Atuurile produsului: formula fina care contureaza frumos trasaturile, nu irita si nu incarca tenul, fara a-l usca, aplicarea confortabila si finisarea luminoasa, frumoasa, sustin achizitia fardului de obraz Blushing Blush Powder Blush Clinique.

Gramaj: 6 g

Ingrediente: Talc, dimethicone, silica, zinc stearate, nylon-12, lauryl laurate, tetrasodium edta, potassium sorbate, chlorphenesin