Review pentru Ceara depilatoare Anda

Duminică, 24.02.2013
de Andreea Baluteanu

Avand la baze extracte de miere de albine, ceara depilatoare Anda promite sa indeparteze parul nedorit, repede si eficient. Pielea ramane moale si catifelata, neteda si mult mai fina.

Avand la baze extracte de miere de albine, ceara depilatoare Anda promite sa indeparteze parul nedorit, repede si eficient. Pielea ramane moale si catifelata, neteda si mult mai fina.

Cum ti se pare Ceara depilatoare Anda? Voteaza!

3.2 (8)
Ceara depilatoare Anda

5 ron

Review-ul DIVAHAIR

Ceara depilatoare Anda are la baza extracte de miere de albine, ceea ce o transforma intr-o alternativa relativ lipsita de riscuri pentru pielea ta. Revendica indepartarea integrala, rapida si eficienta a parului nedorit de pe brate, picioare, axila si linia bikinilor, fiind insa potrivita si pentru suprafetele mai sensibile ale corpului.

Recipientul de 150 g are un aspect nepretentios, simplu, mai degraba banal, fiind acoperit cu o folie din plastic, pentru protectie. Dupa ce se lichefiaza, ceara e destul de usor de aplicat. Ambalajul nu contine spatula.

Mod de folosire: Ceara se incalzeste pana la lichefiere, deprinzand o textura asemanatoare mierii. Cand temperatura devine suportabila, se aplica pe portiunea ce urmeaza a fi epilata, cu ajutorul unei spatule. Fasia astfel rezultata se desprinde in sens invers cresterii firelor de par, cu miscari precise si rapide, mentinand pielea intinsa, pentru a evita intensificarea durerii.

Principalul avantaj al epilarii cu ceara este reprezentat de durata acesteia, ce tine pana la patru saptamani pentru firul de par fin si pana la doua pentru cel rezistent. In timp, acesta se subtiaza, iar cresterea e diminuata, spre deosebire de epilarea cu lama sau crema depilatoare, care indeseste si accelereaza cresterea. Compozitia pe baza de miere de albine e un alt atu al cerii depilatoare Anda, formula de provenienta naturala fiind un aspect de luat in calcul. Pretul mic atrage atentia.

Referitor la dezavantaje, ceara depilatoare poate fi greu si dureros de indepartat, necesitand timp, experienta si rapiditate. Procesul de incalzire, in lipsa unui recipient corespunzator, e destul de problematic. Ambalajul simplu, banal, nedotat cu spatula, e un alt minus al formulei.

Pentru compozitia naturala, indepartarea de durata a parului si pretul atragator, ceara depilatoare Anda merita incercata.

Gramaj: 150