Review pentru Ceara epilatoare rece Sesu

Sâmbătă, 18.05.2013
de Andreea Baluteanu

Ceara epilatoare la rece Sesu promite sa indeparteze eficient parul in exces, pentru o lunga durata de timp, lasand o piele moale si catifelata. Pachetul contine, pe langa recipientul de 200 de ml de ceara, 10 benzi folosite la indepartarea cerii si o spatula din plastic, practica.

Ceara epilatoare la rece Sesu promite sa indeparteze eficient parul in exces, pentru o lunga durata de timp, lasand o piele moale si catifelata. Pachetul contine, pe langa recipientul de 200 de ml de ceara, 10 benzi folosite la indepartarea cerii si o spatula din plastic, practica.

Cum ti se pare Ceara epilatoare rece Sesu? Voteaza!

3.9 (13)
Ceara epilatoare rece Sesu

24 ron

Review-ul DIVAHAIR

Epilarea cu ceara ramane una dintre cele mai eficiente metode de indepartare a parului nedorit. Ceara la rece Sesu este o modalitate de eliminare a pilozitatii, rapida si de lunga durata, fiind mai practica decat ceara calda. Pielea ramane neteda, moale si catifelata.

Textura cerii este asemanatoare mierii, fiind usor de aplicat, cu toate ca indepartarea ei iti poate pune cateva probleme, mai ales atunci cand nu posezi o experienta suficienta. Pachetul contine un recipient cutie de 200 de ml de ceara, 10 benzi de indepartare si o spatula din plastic.

Mod de folosire:
Ceara nu se incalzeste inainte de folosire, cu toate ca este recomandata tratarea sa la aburi, pentru o scurta perioada de timp, daca textura este prea solida. Aplica pe portiunea care urmeaza a fi epilata, in straturi inguste, cu ajutorul spatulei din dotare, respectand sensul de crestere al firului de par. Plaseaza o banda deasupra fasiei de ceara, presand usor, pentru o mai buna aderenta, apoi trage in sens invers cresterii firelor de par.

Cel mai important avantaj al cerii la rece Sesu este asociat indepartarii de lunga durata a parului nedorit. Produsul este una dintre cele mai eficiente metode de eliminare a pilozitatii, cu toate ca poate presupune anumite probleme, daca esti lipsita de experienta. Rapiditatea si practicabilitatea sa il situeaza deasupra epilarii cu ceara calda, folosirea la temperatura camerei scutindu-te de timpul pierdut in incalzirea cerii. Pielea ramane moale si catifelata, iar pachetul dotat cu benzi si spatula este de real ajutor. Nu in ultimul rand, pretul mic cucereste.

Un dezavantaj esential al cerii la rece Sesu este insa dificultatea folosirii sale. Daca nu ai experienta, ceara poate fi greu de aplicat si indepartat, neeliminand in mod corespunzator parul si provocand afectiuni. Irita pielea sensibila, nefiindu-i destinata si poate rupe firul de par de la suprafata, un aspect nedorit. Nu este potrivita in eliminarea parului des, cu fir puternic.

Avantajele sale: rapiditatea indepartarii parului, pentru o perioada lunga de timp si pretul mic fac insa ceara rece de la Sesu de incercat.

Gramaj: 200 ml