Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Creion pentru buze Shiseido Smoothing Lip Pencil

Duminică, 25.01.2015
de Andreea Baluteanu

Creionul de buze Shiseido Smoothing Lip Pencil mizeaza pe cremozitate, ceea ce ii reda o aplicare placuta si comoda si impiedica uscarea buzelor, aspect prezent la multe produse de gen. Finisarea frumoasa, profunda si bogat pigmentata se mentine pe tot parcursul zilei si creste rezistenta rujului.

Creionul de buze Shiseido Smoothing Lip Pencil mizeaza pe cremozitate, ceea ce ii reda o aplicare placuta si comoda si impiedica uscarea buzelor, aspect prezent la multe produse de gen. Finisarea frumoasa, profunda si bogat pigmentata se mentine pe tot parcursul zilei si creste rezistenta rujului.

Cum ti se pare Creion pentru buze Shiseido Smoothing Lip Pencil? Voteaza!

0 (0)
Creion pentru buze Shiseido Smoothing Lip Pencil

75 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru buze Shiseido Smoothing Lip Pencil tenteaza cu cremozitatea sa, conjugata cu o rezistenta buna si profunzime in culoare. Acest produs contine pigmenti bogati care redau nuante frumoase, putand fi folosite si ca atare, dar si in combinatie cu un ruj caruia sa ii potenteze rezistenta.

Pentru a-ti oferi o aplicare placuta, creionul de buze Shiseido Smoothing Lip Pencil are o textura incredibil de cremoasa, conjugata insa cu un varf consistent, care sa iti permita sa trasezi un contur ferm al buzelor. Ambalajul produsului este decorat in nuanta creionului, astfel ca vei sti oricand ce culoare sa alegi din portfard. Ceea ce il detaseaza insa de alte produse de gen este pensula situata la capatul opus, ideala pentru a aplica sau a estompa culoarea.

Mod de folosire: contureaza buzele, respectand conturul sau depasindu-l, pentru un efect mai intens.

Principalul avantaj al creionului de buze Shiseido Smoothing Lip Pencil este redat de rezistenta sa. Brandul Shiseido este de fapt renumit pentru atentia cu care isi formuleaza produsele, integrand ingrediente de calitate, si aceeasi reteta este urmarita si in cadrul creionului de buze. Iti reamintim si versatilitatea sa, creionul de buze putand fi folosit in mai multe modalitati, conturand si definind buzele sau in asociere cu un ruj/luciu de buze. Fiind un produs de calitate, este cremos si se aplica in mod placut, dar iti ofera si atuul unui varf ferm care traseaza cele mai exacte contururi. Nu va trebui sa iti faci griji pentru estomparea culorii pentru ca, pe langa pigmentul bogat, acest produs accentueaza si rezistenta rujului aplicat ulterior si ii impiedica uscarea sau migrarea inestetica.

Cel mai important dezavantaj al creionului de buze Shiseido Smoothing Lip Pencil este reprezentat de pretul ridicat, care iti poate descuraja decizia de a-l achizitiona.

Luand insa in calcul atuurile prezente mai sus, merita sa incerci Shiseido Smoothing Lip Pencil.

Gramaj: 1,2 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!