Review pentru Crema Anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris

Duminică, 08.12.2013
de Andreea Baluteanu

Crema anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris are o formula care mentine structura fibrelor de colagen, potentand astfel elasticitatea si fermitatea pielii. Reduce straturile adipoase si depunerile de celulita, lasand o piele mai moale, mai neteda si mai frumoasa.

Crema anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris are o formula care mentine structura fibrelor de colagen, potentand astfel elasticitatea si fermitatea pielii. Reduce straturile adipoase si depunerile de celulita, lasand o piele mai moale, mai neteda si mai frumoasa.

Cum ti se pare Crema Anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris? Voteaza!

0 (0)
Crema Anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris

78 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema anticelulitica C Cellu Free Gel de la Pharmaceris tenteaza cu actiunea impotriva celulitei si cu imbunatatirea netezimii si elasticitatii, care o transforma intr-o solutie potrivita pentru pielea lipsita de fermitate. Crema are la baza un complex bogat in aminoacizi, Unique Derm, cu un continut mare in L-carnitina, cu o capacitate buna de patrundere in straturile profunde ale pielii, care promite sa reduca straturile de tesut adipos si sa previna formarea lor ulterioara.

Formula de gel a produsului se aplica prin masaj intens, care va intensifica circulatia si va conduce la eliminarea in timp a celulitei, la randul sau. Recipientul in nuante de alb si albastru este dotat cu un sistem de dozaj practic, care permite folosirea integrala a continutului sau si ii usureaza folosirea.

Mod de folosire: aplica cu miscari de masaj, in sensul circulatiei sangelui, pe zonele afectate de celulita: solduri, coapse, abdomen.

Cel mai important avantaj al cremei anticelulitice C Cellu Free Gel de la Pharmaceris este reprezentat de complexul bogat in aminoacizi si L-carnitina, ingrediente recunoscute pentru potentialul lor in reducerea celulitei. Crema promite nu numai sa imbunatateasca aspectul pielii „coaja de portocala", dar si sa previna formarea sa ulterioara. Pielea este mai neteda si mai elastica, mai frumoasa si mai luminoasa, atat timp cat crema este folosita frecvent si asociata unui masaj insistent. Formula de gel asigura un efect de prospetime si de revigorare. Se aplica usor, iar pretul mediu este un element de luat in calcul, mai ales raportat la beneficiile oferite.

Referitor la principalul dezavantaj al cremei anticelulitice C Cellu Free Gel de la Pharmaceris, folosirea sa, fara a practica sport, masaj si a fi adepta unui stil de viata sanatos, ii va reduce in mod semnificativ rezultatele.

Poate reprezenta o solutie potrivita, atunci cand te afli in cautarea unei creme anticelulitice care sa imbunatateasca aspectul pielii, sa o lase mai neteda si mai ferma, mai elastica si mai luminoasa, asociata sportului, masajului si unui stil de viata echilibrat.

Gramaj: 150 ml