Review pentru Crema BB cu Aloe Vera de la Babaria

Miercuri, 20.05.2015
de Andreea Baluteanu

Crema BB de la Babaria promite sa imbine hidratarea si protectia impotriva radiatiilor UV cu infrumusetarea tenului, gratie capacitatii sale medii de acoperire a imperfectiunilor. BB-ul contine un factor de protectie solara de 15 si coloreaza tenul, oferindu-i un aspect radios.

Crema BB de la Babaria promite sa imbine hidratarea si protectia impotriva radiatiilor UV cu infrumusetarea tenului, gratie capacitatii sale medii de acoperire a imperfectiunilor. BB-ul contine un factor de protectie solara de 15 si coloreaza tenul, oferindu-i un aspect radios.

Cum ti se pare Crema BB cu Aloe Vera de la Babaria? Voteaza!

5 (2)
Crema BB cu Aloe Vera de la Babaria

45 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema BB de la Babaria te va tenta cu oferta larga de beneficii pentru pielea ta: acopera destul de eficient imperfectiunile, iti lasa tenul mai radios si mai luminos si hidrateaza in mod eficient. Nu putem trece cu vederea compozitia cu Aloe vera, un ingredient extrem de apreciat gratie proprietatilor sale de calmare si hidratare a tenului.

Textura lejera, cremoasa a produsului se aplica usor si va constitui o adevarata placere pentru tenul tau. Ambalajul produsului este dotat cu pompita, ceea ce iti va facilita dozajul; inconvenientul este insa reprezentat de faptul ca recipientul pompeaza o cantitate mare de produs, ceea ce poate conduce la consumul sau rapid.

Mod de folosire: Se aplica pe fata curata, prin miscari blande, asemanator repartizarii unui fond de ten, estompand la extremitati. In functie de textura tenului si problemele cu care te confrunti, poate inlocui cu succes un hidratant, o crema nuantatoare, un primer sau chiar fondul de ten.

Cel mai important avantaj al BB-ului Babaria este reprezentat de imbinarea beneficiilor pentru tenul tau. BB-ul este un produs care cucereste tocmai prin versatilitatea sa: hidrateaza tenul, protejeaza si infrumuseteaza. Te vei bucura de o acoperire medie a imperfectiunilor, chiar ridicata pentru un BB cream, si de o finisare mata, care nu sufoca insa luminozitatea naturala a tenului. Un alt atu care te va impresiona este legat de textura cremoasa, care se asterne usor si lejer si lasa o senzatie de confort tenului. Continutul de aloe vera poate reprezenta un argument suprem pentru consumatoarele care sunt interesate de compozitia produselor.

Principalul dezavantaj al BB Babaria este legat de rezistenta mai scazuta in lunile calde de vara, cand se sterge mai repede de pe fata si se transfera usor. Produsul este disponibil intr-o singura varianta de culoare (crema coloranta), ceea ce il face greu de potrivit cu tenurile deschise sau prea inchise.

In schimb, daca ai tenul mediu, si te afli in cautarea unui BB care sa pluseze si la capitolul compozitie, Babaria poate fi o optiune pe placul tau.

Gramaj: 50 ml