Review pentru Crema contur ochi Avene Eluage

Luni, 12.08.2013
de Andreea Baluteanu

Crema contur de ochi Avene Eluage promite sa hidrateze eficient zona ochilor, sa imbunatateasca fermitatea si sa intensifice densitatea pielii, diminuand ridurile, avand in acelasi timp efect si asupra cearcanelor si a pungilor.

Crema contur de ochi Avene Eluage promite sa hidrateze eficient zona ochilor, sa imbunatateasca fermitatea si sa intensifice densitatea pielii, diminuand ridurile, avand in acelasi timp efect si asupra cearcanelor si a pungilor.

Cum ti se pare Crema contur ochi Avene Eluage? Voteaza!

3.7 (13)
Crema contur ochi Avene Eluage

115 ron

Review-ul DIVAHAIR

Special conceputa pentru zona ochilor afectata de riduri, de cearcane si de pungi¸ Avene Eluage promite un contur mai luminos si mai tanar. Contine retinaldehidă si fragmente de acid hialuronic (FAH), care intensifica metabolismul si accentueaza densitatea pielii, imbunatatind astfel fermitatea. Agentii antirid contribuie la atenuarea liniilor fine, iar sulfatul de dextran are efect decongestionant. In plus, apa termala continuta calmeaza si revitalizeaza pielea.

Textura cremoasa este usor de aplicat, iar culoarea cu tente galbene atenueaza cearcanele. Flaconul cu pompa airless permite un dozaj potrivit al produsului, in timp de ambalajul elegant si rafinat este un atu.

Mod de folosire
: specialistii recomanda aplicarea produsului dupa ce zona a fost demachiata in prealabil, cu miscari blande, lejere, de la interior spre exterior. Pentru a potenta efectul antirid, preseaza ridurile formate in coltul ochiului.

Principalul avantaj al cremei contur de ochi Avene Eluage este reprezent de formula dermatocosmetica, bogata in apa termala, care respecta echilibrul pielii si este potrivita si pentru zonele sensibile. Textura fina, cremoasa, patrunde lejer in structura pielii si nu lasa un filtru gras la suprafata acesteia, fiind usor de aplicat. Ofera o senzatie de confort imediat la aplicare si revigoreaza. Ridurile fine sunt diminuate, iar tonul galbui al produsului atenueaza cearcanele. Textura densa iti permite o utilizare destul de indelungata, iar flaconul dotat cu pompita sustine folosirea igienica si practica a produsului. Iti recomandam sa fii atenta la dozajul produsului, exista riscul de a apasa prea tare si de a scoate o cantitate dubla de crema. Ambalajul rafinat si renumele pozitiv al producatorului sunt alte elemente care incurajeaza achizitia.

Cel mai important dezavantaj al cremei de ochi Avene Eluage este reprezentat de lipsa de eficienta in cazul ridurilor majore si de pretul ridicat. Crema poate lasa urme galbene pe piele, greu de indepartat si poate usca pielea cu probleme de deshidratare, din cauza agentilor antirid continuti.

Daca te afli in cautarea unei creme pentru ridurile fine din jurul ochilor, cu capacitate de calmare si efect decongestionant, Avene Eluage poate fi o buna alegere.

Gramaj: 15 ml