Adevarata Stare de Bine

Review pentru Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane

Duminică, 13.10.2013
de Andreea Baluteanu

Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane hidrateaza si hraneste pielea, conferindu-i un aspect frumos, luminos si o textura mai moale si mai catifelata. Ingredientele sale ii ofera proprietati anticelulitice, imbunatatind elasticitatea si fermitatea. Amelioreaza circulatia si ajuta la indepartarea impuritatilor, cu rol in purificarea pielii.

Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane hidrateaza si hraneste pielea, conferindu-i un aspect frumos, luminos si o textura mai moale si mai catifelata. Ingredientele sale ii ofera proprietati anticelulitice, imbunatatind elasticitatea si fermitatea. Amelioreaza circulatia si ajuta la indepartarea impuritatilor, cu rol in purificarea pielii.

Cum ti se pare Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane? Voteaza!

0 (0)
Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane

22 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gama Botanics de la Boots este recunoscuta pentru produsele cu ingrediente naturale, care contribuie la protectia si ingrijirea in profunzime a pielii. Crema de corp Boots Botanics cu extract de castane are la baza ingrediente hidratante care lasa pielea moale si catifelata, alaturi de extracte cu proprietati anticelulitice, care imbunatatesc fermitatea si elasticitatea. Castana are rol purificator, indepartand impuritatile si lasand pielea mai curata si mai luminoasa.

Textura usoara, de spuma a cremei de corp se aplica fara probleme si nu incarca pielea, fara a bloca porii. Se absoarbe rapid si lasa o finisare placuta, luminoasa. Ambalajul de 75 de ml are dimensiuni reduse pentru o crema de corp si un aspect simplu, care sugereaza originea naturala a produsului.

Mod de folosire: aplica pe pielea corpului prin masaj circular, de jos in sus, pentrua a stimula astfel circulatia, potentand atributele cremei. Insista pe zonele cu celulita si pe cele mai uscate, pentru o hidratare adecvata.

Cel mai important avantaj al cremei de corp Boots Botanics cu extract de castane este reprezentat de actiunea sa multipla. Crema hidrateaza si hraneste, textura lejera, de spuma, topindu-se la contactul cu pielea si sustinand o aplicare placuta, confortabila. Pe langa aceste aspecte, caracteristice majoritatii produselor dedicate hidratarii corpului, produsul are si atribute anticelulitice, sustinand o piele mai ferma si mai elastica. Imbunatateste circulatia si are efect de purificare si de eliminare a impuritatilor, lasand o piele mai curata si mai luminoasa, gratie extractelor de castana. Mirosul placut, natural, te va cuceri, daca esti fana produselor de gen. Ambalajul simplu sugereaza principalele calitati ale gamei Botanics.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al cremei de corp Boots Botanics cu extract de castane, dimensiunile mici, in comparatie cu alte produse similare, vor determina un consum rapid al produsului. Efectul anticelulitic nu este remarcabil, iar capacitatea de hidratare, desi vizibila, nu se adreseaza pielii cu probleme pronuntate, din acest punct de vedere.

In schimb, daca iti doresti o crema de corp de origine naturala, care sustine hranirea pielii, promitand sa aiba efect impotriva celulitei si pentru purificarea si indepartarea impuritatilor, cu o textura placuta si o aplicare confortabila, Boots Botanics cu extract de castane este o solutie care te poate satisface.

Gramaj: 75 de ml

Alte review-uri ale produselor Boots

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!