Review pentru Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler

Miercuri, 26.11.2014
de Andreea Baluteanu

Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler mizeaza pe acidul hialuronic, ale carui rezerve naturale ale pielii se diminueaza odata cu trecerea timpului, grabind astfel imbatranirea tenului si aparitia ridurilor. Crema promite o hidratare de exceptie si o diminuare chiar a ridurilor profunde, prin umplerea lor.

Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler mizeaza pe acidul hialuronic, ale carui rezerve naturale ale pielii se diminueaza odata cu trecerea timpului, grabind astfel imbatranirea tenului si aparitia ridurilor. Crema promite o hidratare de exceptie si o diminuare chiar a ridurilor profunde, prin umplerea lor.

Cum ti se pare Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler? Voteaza!

4 (5)
Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler

110 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de noapte Eucerin Hyaluron-Filler tenteaza cu continutul ridicat de acid hialuronic, un ingredient recunoscut pentru proprietatile sale exceptionale in ingrijirea pielii. Vei constata o actiune dubla a cremei: pe de o parte, sporeste rezervele tenului de acid hialuronic, gratie compozitiei sale, iar pe de alta parte va accelera chiar capacitatea organismului de a sintetiza singur acid hialuronic.

Fiind special destinata ingrijirii pe timp de noapte, atunci cand este necesara o doza sporita de hidratare, crema are o textura bogata, onctuoasa. Patrunderea sa in piele depinde mult de tipul tau de ten. Astfel, tenul uscat va absorbi instantaneu produsul, in timp ce cel mixt/gras ca intampina unele probleme.

Mod de folosire: aplica cu generozitate pe tenul curatat, pe gat si pe decolteu, masand usor pana ce crema patrunde in profunzimea pielii. Actiunea de masaj are si efect de detensionare si antirid.

Cel mai important avantaj al cremei de noapte Eucerin Hyaluron-Filler este redat de intensa sa capacitate de hidratare. Tinand cont de faptul ca pierderea rezervelor de acid hialuronic se numara intr-adevar printre principalele cauze ale imbatranirii timpurii a tenului, compozitia este un criteriu pe care merita sa il iei in calcul. Vei resimti la aplicare o senzatie de confort, iar efectele deshidratarii vor fi combatute. Daca ai ten gras, textura onctuoasa iti poate pune unele probleme, dar prin miscari lejere de masaj, ii vei imprima o absorbtie destul de rapida. Efectele sale vor fi insa cele care te vor cuceri cu adevarat: pielea luminoasa, mai ferma si mai elastica si eficienta pe termen scurt asupra ridurilor minore sunt un atu pe care nu ai sa il poti ignora.

De partea cealalta, principalul dezavantaj este dat de faptul ca ridurile profunde nu te vor parasi, in ciuda promisiunilor cremei. Ambalajul nu este o optiune igienica si nici nu iti ofera spatula pe care o regasesti in unele produse de gen. Nu in ultimul rand, pretul se va dovedi problematic.

Daca nu te confrunti insa cu riduri accentuate si iti doresti o solutie pentru liniile fine, minore, care sa iti asigure o hidratare temeinica si sa iti imbunatateasca in timp aspectul pielii, iti recomandam sa incerci Eucerin Hyaluron-Filler.

Gramaj: 50 ml