Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift

Miercuri, 26.11.2014
de Andreea Baluteanu

Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift mizeaza pe rezultate rapide in imbunatatirea luminozitatii, a confortului si a aspectului tanar al fetei. Produsul are la baza tehnologia inovatoare marca a Lancaster Retinol-Matrix Complex, care construieste noi rezerve de retinol prin compusi si derivati ai acestuia.

Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift mizeaza pe rezultate rapide in imbunatatirea luminozitatii, a confortului si a aspectului tanar al fetei. Produsul are la baza tehnologia inovatoare marca a Lancaster Retinol-Matrix Complex, care construieste noi rezerve de retinol prin compusi si derivati ai acestuia.

Cum ti se pare Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift? Voteaza!

0 (0)
Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift

240 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift tenteaza cu eficienta pe care o promite in actiunea anti-ageing, de hidratare si ameliorare a aspectului tenului. Produsul te tenteaza in primul rand cu tehnologii inovatoare care au survenit in urma anilor de munca in laboratoarele Lancaster, intre care se remarca Retinol- Matrix Complex, care va creste concentratia de retinol din piele prin integrarea de compusi si derivati ai acestuia. In plus, aportul de antioxidanti protejeaza si confera luminozitate, iar extractele vegetale imbunatatesc metabolismul pielii.

Nu vei fi uimita de textura consistenta si bogata a cremei, tinand cont de faptul ca este vorba de un produs destinat ingrijirii intensive, cu functii anti-ageing. La achizitie, iti va atrage atentia in egala masura recipientul de sticla, cu nuante feminine.

Mod de folosire: Se aplica pe pielea curata, demachiata. Se maseaza prin miscari circulare, ascendente, pe pielea gatului si a fetei, pana la totala absorbtie.

Principalul avantaj al cremei de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift este dat, ca in cazul majoritatii formulelor de gen, de capacitatea sa intensa de hidratare. Astfel, fiind vorba de un produs destinat unei ingrijiri intensive si obligat sa lupte impotriva semnelor imbatranirii, crema de noapte va miza pe agenti hidratanti intensivi. Daca iti place sa studiezi compozitia produselor cosmetice, vei fi impresionata de aportul de retinol in piele, recunoscut pentru functia anti-ageing. Inca de la prima utilizare vei remarca o consistenta bogata, dar usor de absorbit si senzatia de confort resimtit imediat. Vei fi insa impresionata in cele din urma de efectele pe termen lung, in imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Cel mai important dezavantaj al cremei de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift este dat de pretul ridicat, care poate descuraja achizitia. Nu astepta rezultatele miraculoase in stergerea ridurilor profunde.

Daca iti doresti insa o crema care sa iti lase pielea mai ferma si mai elastica, cu rezultatele notabile in sporirea luminozitatii si catifelarii pielii si in hidratarea pe termen lung, merita sa incerci crema de noapte Lancaster Suractif Comfort Lift.

Gramaj: 50 ml

Alte review-uri ale produselor Lancaster

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!