Review pentru Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit

Marţi, 25.11.2014
de Andreea Baluteanu

Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit vizeaza in primul rand eliminarea toxinelor din piele si drenajul celular, procese ale pielii care isi limiteaza activitatea in timpul noptii. Asociaza elemente care sustin imbunatatirea aspectului si luminozitatii pielii cu ingrediente pro fermitate si antirid. Apa termala Vichy este un motto al brandului.

Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit vizeaza in primul rand eliminarea toxinelor din piele si drenajul celular, procese ale pielii care isi limiteaza activitatea in timpul noptii. Asociaza elemente care sustin imbunatatirea aspectului si luminozitatii pielii cu ingrediente pro fermitate si antirid. Apa termala Vichy este un motto al brandului.

Cum ti se pare Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit? Voteaza!

0 (0)
Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit

100 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema de noapte Vichy Liftactiv Nuit tenteaza cu formula care sustine hidratarea si refacerea pielii, care accelereaza eliberarea de toxine si drenajul celular si lasa pielea mai moale si mai elastica. Contine extracte de Ginkgo si vitamina E care sustin detoxifierea pielii, alaturi de fitopeptide care intensifica producerea de colagen. Te va impresiona in egala masura si munca de cercetare a laboratoarelor Vichy, in urma careia a fost produs ingredientul patentat Aminokine, care sustine capacitatea pielii de intinerire.

La aplicare, vei intalni cateva dificultati in absorbtia cremei, din cauza texturii extrem de consistente, specifice insa unei creme de noapte. Ambalajul de sticla are un aer luxuriant, dar se poate dovedi mai greu de transportat.

Mod de folosire: Se aplica pe pielea curata, demachiata. Se maseaza prin miscari circulare, ascendente, pe pielea gatului si a fetei, pana la totala absorbtie.

Cel mai important avantaj al cremei de noapte Vichy Liftactiv Nuit este reprezentat, ca in cazul majoritatii produselor de gen, de capacitatea sa buna de hidratare. Tinand cont de faptul ca este vorba de un aspect crucial in ingrijirea pielii mature, vei aprecia faptul ca produsul reuseste sa suplineasca nevoile tenului in privinta nutritiei sale. La fel de bine vei primi textura, mai bogata decat a unei creme de zi, care se aplica insa destul de usor, mirosul lejer si senzatia de confort imediat pe care o ofera. Pielea devine in timp mai moale si mai catifelata, dar si mai luminoasa si mai ferma, gratie functiei de eliminare de toxine si componentei antirid. Ridurile minore sunt intr-adevar diminuate, dar in ceea ce priveste existenta celor profunde, eficienta ei nu te va impresiona.

De partea cealalta, principalul dezavantaj al cremei de noapte Vichy Liftactiv Nuit este dat de pretul ridicat, specific insa producatorului. Acesta devine insa un aspect cu atat mai problematic, tinand cont de faptul ca nu demonstreaza efecte vizibile in cazul ridurilor profunde.

Luand insa in calcul atuurile prezentate mai sus, atunci cand nu te confrunti cu riduri adanci si ai nevoie de o hidratare temeinica, merita sa incerci Vichy Liftactiv Nuit.

Gramaj: 50 ml

Ingrediente : Aqua (eau), Cyclohexasiloxane, glycérine, Prunus Armeniaca, Alcool cétylique, Cyclopentasiloxane, Zea Mays, Petrolatum, Stéarate de glycéryle, Phosphate de cétyle de potassium, PEG-40-Stéarate, Protéine de blé palmitoyle hydrolysée, Protéine de soja hydrolysée, Cera Alba, Sorbitane Tristéarate, Glycine soja, Diméthiconol, Arginine PCA, Ginkgo Biloba, Tocophérol, Glycol caprylique, Parabène méthylique, Phénoxyéthanol, parfum.