Review pentru Crema de picioare Alle gel

Luni, 05.08.2013
de Andreea Baluteanu

Special conceput pentru tratamentul bolilor venoase cronice si inflamatorii, Alle Gel calmeaza si vindeca. In plus, este folosit si in tratamentul diferitelor afectiuni care apar la nivelul articulatiilor.

Special conceput pentru tratamentul bolilor venoase cronice si inflamatorii, Alle Gel calmeaza si vindeca. In plus, este folosit si in tratamentul diferitelor afectiuni care apar la nivelul articulatiilor.

Cum ti se pare Crema de picioare Alle gel? Voteaza!

3.7 (142)
Crema de picioare Alle gel

39 ron

Review-ul DIVAHAIR

Produs farmaceutic, Alle gel are drept directii de utilizare tratamentul bolilor venoase cronice si inflamatorii si afectiunile articulatiilor, precum luxatiile, entorsele, contuziile, intinderile musculare, contracturile si hematoamele. Are la baza o concentratie de diclofenac de sodiu si heparina sodica, avand efect calmant si regenerant, antiinflamator si analgezic.

Textura de gel este usor de aplicat, fiind racoritoare si avand o usoara actiune calmanta. Ambalajul de 100 de g, la tub, este specific farmaceutic, fiind practic si igienic si permitand folosirea in mare masura a continutului produsului.

Mod de folosire: aplica pe zona dureroasa, pe o lungime de 5 cm, o cantitate de aproximativ 2-3 g gel, de 1-3 ori pe zi, masand usor, pentru a permite absorbtia completa. Atunci cand il folosesti exclusiv pentru tratamentul afectiunilor venoase, specialistii interzic masajul, recomandandu-ti in schimb aplicarea unui pansament oclusiv peste zona in cauza.

Cel mai important avantaj al Alle gel este reprezentat de efectul de calmare si relaxare al zonei tratate, actiunea analgezica facandu-l potrivit pentru picioarele dureroase. Multitudinea de directii de utilizare il recomanda drept un produs complet, care poate fi folosit pentru tratamentul mai multor afectiuni. Textura de gel este usor de aplicat si lasa o senzatie usoara de racorire, placuta. Pretul mic si compozitia farmaceutica sunt alte elemente care ii favorizeaza achizitia.

Referitor la dezavantajele Alle gel, specialistii iti recomanda sa nu il folosesti daca ai hipersensibilitate la elementele componente, daca prezinti leziuni cutanate, precum dermatitele, eczemele, plagile, infectiile cutanate, hemoragiile si arsurile, daca te afli in trimestrul al treilea de sarcina sau in perioada de alaptare. Pentru mai multe informatii, consulta prospectul.

Gramaj: 100 g