Review pentru Crema de picioare cu unt de shea Avon Planet Spa

Sâmbătă, 03.08.2013
de Andreea Baluteanu

Crema pentru picioare si coate Avon Planet Spa promite sa hidrateze in profunzime pielea aspra, sa inlature calozitatile si sa emolieze in profunzime. Are la baza extracte de unt de shea african, recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si contine acizi AHA.

Crema pentru picioare si coate Avon Planet Spa promite sa hidrateze in profunzime pielea aspra, sa inlature calozitatile si sa emolieze in profunzime. Are la baza extracte de unt de shea african, recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si contine acizi AHA.

Cum ti se pare Crema de picioare cu unt de shea Avon Planet Spa? Voteaza!

0 (0)
Crema de picioare cu unt de shea Avon Planet Spa

23 ron

Review-ul DIVAHAIR

Crema pentru picioare si coate Avon Planet Spa este special conceputa pentru zona uscata a coatelor si a calcaielor, avand un potential hidratant insemnat. Contine unt de shea, recunoscut pentru calitatile sale hranitoare si acizi AHA, inlaturand calozitatile.

Textura consistenta, onctuoasa, este perfecta pentru zonele foarte uscate ale corpului, lasand o senzatie de hidratare. Poate fi mai greu absorbita de catre piele. Recipientul in nuante pale pune in evidenta rafinamentul si profunzimea ingrijirii, permitand folosirea integrala a produsului.

Mod de folosire: aplica pe calcaie cu miscari de masaj usor, pana la completa absorbtie. Crema poate fi folosita si pentru coate, dar si pentru alte zone uscate ale corpului.

Cel mai important avantaj al cremei pentru picioare Avon Planet Spa este reprezentat de capacitatea sa de hidratare, care mentine calcaiele mai moi si mai catifelate. Avand la baza extracte de unt de shea, unul dintre cele mai hranitoare ingrediente din industria cosmetica, produsul lupta impotriva portiunilor de piele uscata si a calozitatilor care se formeaza pe calcaie. Adresabilitatea mai vasta, fiind potrivit pentru folosire pe orice zona a corpului, este un avantaj demn de luat in calcul. Lasa o senzatie de confort si de relaxare, trasaturi definitorii ale gamei Planet Spa. Se aplica usor, iar pretul mic te va cuceri.

Cel mai mare dezavantaj al cremei de picioare de la Planet Spa este legat de eficienta mai scazuta decat a celorlalte produsele concurente in indepartarea calozitatilor si a portiunilor de piele moarte de pe calcaie, pentru care iti recomandam sa apelezi la un produs specializat. Mai departe, poate fi absorbita mai greu si poate lasa urme atunci cand pasesti.

Daca te afli in cautarea unui produs hidratant, care sa elimine pielea uscata si sa lase picioarele mai moi si mai catifelate, crema Avon Planet Spa cu unt de shea poate fi o alegere potrivita.

Gramaj: 75 ml