Review pentru Crema de zi energizanta Nivea Q10

Sâmbătă, 03.08.2013
de Andreea Baluteanu

Crema de zi Nivea Q10 promite sa hidrateze pielea si sa lupte impotriva formarii ridurilor, actionand in profunzimea acestora. Are efect de revitalizare a tenului, regenerandu-l si lasandu-l proaspat si radiant. Contine factor de protectie solara, un aspect important al unui produs de gen.

Crema de zi Nivea Q10 promite sa hidrateze pielea si sa lupte impotriva formarii ridurilor, actionand in profunzimea acestora. Are efect de revitalizare a tenului, regenerandu-l si lasandu-l proaspat si radiant. Contine factor de protectie solara, un aspect important al unui produs de gen.

Cum ti se pare Crema de zi energizanta Nivea Q10? Voteaza!

0 (0)
Crema de zi energizanta Nivea Q10

47 ron

Review-ul DIVAHAIR

Nivea a lansat o varianta noua, cu accent pus pe revitalizarea pielii, a celebrei creme de fata Q10. Produsul are la baza aceleasi ingrediente, coenzima Q10 si creatina, proprii pielii, al caror nivel scade odata cu inaintarea in varsta, fiind insa ameliorat prin utilizarea cremei. Mai departe, extractele de Goji au un puternic efect antioxidant, protejand si ingrijind pielea, intensificand in acelasi timp vitalitatea pielii si imbunatatind aspectul radios al tenului. Are factor de protectie solara 15.

Textura lejera a cremei este usor de aplicat, fiind rapid absorbita de catre piele si constituind o buna baza de machiaj. Ambalajul de 50 de ml este specific brandului, fiind comercializat in nuante de alb si roz somon, care pun in evidenta atat delicatetea, cat si accentele revigorante ale produsului. Recipientul permite utilizarea integrala a produsului.

Mod de folosire: aplica pe pielea curata, dimineata, cu miscari blande, de jos in sus, pentru a impiedica formarea ridurilor.

Principalul avantaj al cremei de zi Nivea Q10 este reprezentat de hidratarea delicata, placuta si confortabila a pielii, care va lasa tenul moale si catifelat, fara a-l incarca sau a crea o pelicula grasa la suprafata acestuia. Extractele de goji au un excelent efect de revitalizare a tenului, care devine mai proaspat si mai radios, in urma utilizarii constante, un aspect pe care nu ai cum sa il treci cu vederea. Coenzima Q10 detinuta promite actiune antirid, intinerind pielea, prin actiunea de la interior la exterior. Are un efect usor racoritor si intra repede in piele. Reprezinta o buna baza de machiaj, un aspect important in cazul unei creme de zi. Mirosul usor fructat si consistenta economica, alaturi de pretul mediu sunt factori care iti pot influenta in mod pozitiv decizia.

In ceea ce priveste dezavantajele cremei de zi Nivea Q10, capacitatea medie de hidratare o face nepotrivita pentru tenul foarte uscat si deshidratat. Mai departe, efectul antirid nu te va impresiona, fiind subordonat celui de revitalizare a tenului.

Daca iti doresti un produs care sa imbunatateasca textura si luminozitatea pielii, sa hidrateze in mod placut si sa aiba un efect antirid mediu, crema de zi cu extract de Goji Nivea Q10 merita incercata.

Gramaj; 50 ml