Review pentru Crema depilatoare Avon Skin so Soft

Luni, 25.02.2013
de Andreea Baluteanu

Crema depilatoare Avon Skin so Soft indeparteaza repede si eficient parul nedorit, lasand pielea moale si catifelata, neteda. Formula blanda nu irita si nu agreseaza pielea, fiind special conceputa pentru cea sensibila.

Crema depilatoare Avon Skin so Soft indeparteaza repede si eficient parul nedorit, lasand pielea moale si catifelata, neteda. Formula blanda nu irita si nu agreseaza pielea, fiind special conceputa pentru cea sensibila.

Cum ti se pare Crema depilatoare Avon Skin so Soft? Voteaza!

3.1 (7)
Crema depilatoare Avon Skin so Soft

20 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dedicata tuturor tipurile de piele, Avon Skin so Soft promite sa elimine in mod eficient si rapid parul in exces, lasand pielea moale si catifelata. A fost special conceputa pentru pielea sensibila.

Ambalajul de 100 de ml e colorat in nuante de alb si albastru, sugerand gentiletea epilarii. Contine o spatula, pentru o mai usoara aplicare si indepartare a produsului. Textura e mai putin fluida decat la unele dintre produsele concurente, ceea ce o face mai simplu de folosit.

Mod de folosire:
Dupa efectuarea testului de alergie, crema depilatoare Avon Skin so Soft se aplica in mod uniform pe suprafata pielii, in strat gros. Se lasa sa actioneze timp de aproximativ 3 minute, apoi se indeparteaza de pe o portiune restransa, pentru a-i verifica rezultatele. Timpul de asteptare poate fi prelungit, daca parul nu a fost indepartat in totalitate. Se clateste cu apa calda, apoi se recomanda folosirea unui gel dupa epilare.

Principalul avantaj al cremei depilatoare Avon Skin so Soft este reprezentat de intervalul minim de asteptare: 2.5 minute, unul dintre cele mai scazute de pe piata, produsul remarcandu-se prin eficienta sa. Rapiditatea eliminarii parului e completata de prezenta spatulei, alaturata amabalajului, ceea ce faciliteaza procesul de aplicare si de indepartare. Epilarea nedureroasa, comoda si simpla, ce nu necesita experienta sau pregatire, e un alt atu de luat in calcul. Pretul e mic, iar prezenta ofertelor il poate diminua si mai mult. Nu in ultimul rand, crema nu irita si catifeleaza pielea, in mod vizibil.

De partea cealalta, parul va creste mai repede, mai puternic si mai rezistent. Fiind topit, si nu smuls, eficienta epilarii pierde puncte importante in afara metodelor cu ceara si aparat.

Pentru rapiditatea procesului, catifelarea pielii si epilarea nedureroasa, crema depilatoare Avon Skin so Soft e de incercat.

Gramaj: 100 ml