Review pentru Crema depilatoare Strep pentru corp

Luni, 25.02.2013
de Andreea Baluteanu

Crema depilatoare Strep a fost special conceputa pentru a inlatura in mod eficient si rapid parul nedorit de pe suprafata corpului, fiind imbogatita cu ingrediente naturale, care lasa pielea neteda, mai moale si mai catifelata.

Crema depilatoare Strep a fost special conceputa pentru a inlatura in mod eficient si rapid parul nedorit de pe suprafata corpului, fiind imbogatita cu ingrediente naturale, care lasa pielea neteda, mai moale si mai catifelata.

Cum ti se pare Crema depilatoare Strep pentru corp? Voteaza!

0 (0)
Crema depilatoare Strep pentru corp

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

La fel ca toate cremele depilatoare, Strep mizeaza pe eliminarea rapida si eficienta a parului in exces si pe procesul nedureros si necomplicat. Are la baza extracte de caisa si Vitamina E, cu proprietati de hidratare, ce mentin pielea moale si matasoasa, chiar si dupa epilare.

Textura cremoasa a produsului e usor de indepartat, gratie formulei sale speciale. Ambalajul de 100 ml e colorat in nuante placute de roz, atragand atentia prin aspectul chic. Contine o spatula, pentru a facilita aplicarea si indepartarea.

Mod de folosire: Produsul se aplica in strat gros pe portiunea ce urmeaza a fi epilata, cu scopul de a se acoperi in mod uniform firul de par. Dupa ce se respecta intervalul de asteptare, conform instructiunilor de pe ambalaj, se indeparteaza cu apa calda, sub dus, fara a folosi sapun.

Principalul avantaj al cremei depilatoare Strep este dat de compozitia bogata in ingrediente emoliente, precum caisa si vitamina E, care catifeleaza si inmoaie pielea. Formula este usor de indepartat, doar cu apa, iar procesul de epilare poate fi desfasurat la domiciliu, fiind nedureros, nepretentios si comod. Nu necesita experienta, unul dintre atuurile pe care cremele depilatoare mizeaza cel mai pregnant. Ambalajul in culori vii, atragator, iti va atrage atentia.

De partea cealalta, indepartarea parului este mai dificila si de scurta durata. Parul va creste mai repede si mai puternic, eficienta nefiind comparabila cu cea a epilarii cu ceara sau cu aparatul.

Pentru hidratarea conferita, epilarea nedureroasa si comoda, crema depilatoare de la Strep e o solutie de incercat.

Gramaj: 100 ml

Alte review-uri ale produselor Strep