Adevarata Stare de Bine

Review pentru Deodorant LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry

Miercuri, 20.11.2013
de Andreea Baluteanu

Deodorantul LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry ofera protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Parfumul placut, floral, iti va lasa o senzatie de prospetime si se va mentine intr-o stare buna, pe parcursul intregii zile.

Deodorantul LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry ofera protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Parfumul placut, floral, iti va lasa o senzatie de prospetime si se va mentine intr-o stare buna, pe parcursul intregii zile.

Cum ti se pare Deodorant LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry? Voteaza!

0 (0)
Deodorant LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry

13 ron

Review-ul DIVAHAIR

Deodorantul LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry tenteaza cu protectia buna impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. Parfumul placut este infuzat cu tonuri florale, care iti vor lasa o senzatie de prospetime cuceritoare.

Formula de stick a antiperspirantului este usor de aplicat, cremoasa si bogata, lasand o senzatie de confort, fara finisarea umeda, greu de uscat a formulelor roll-on. Ambalajul in nuante de violet, caracteristice gamei, cu un detaliu floral care pune in evidenta prospetimea, iti va atrage atentia.

Mod de folosire
: aplica pe pielea curata a subratului, dimineata, si refoloseste de cate ori simti nevoia, pe parcursul zilei.

Cel mai importanta avantaj al deodorantului LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry este reprezentat de protectia eficienta pe care o ofera impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute. In conditii normale si pe o piele cu o productie regulata de transpiratie, pragul de protectie al produsului poate ajunge pana la 24 de ore. Parfumul proaspat, floral, destul de intens, le va cuceri pe cele care cauta un miros placut in deodorantul ales. Ambalajul in nuante de mov, cu detalii glam care atrag atentia, practic si usor de folosit, reprezinta un alt atu de care merita sa tii cont. Pretul mic nu are cum sa te lase indiferenta.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al deodorantului LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry, eficienta mai scazuta in cazul transpiratiei abundente se remarca. Produsul contine aluminiu, un ingredient considerat periculos.

Daca te afli insa in cautarea unui produs eficient in lupta impotriva transpiratiei, in conditii normale, cu un miros placut floral si un ambalaj practic, atragator, LADY SPEED STICK ORCHARD BLOSSOM Invisible dry merita testat.

Gramaj: 45 g

Ingrediente: Active Ingredient: Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex Gly (15.4%). Inactive Ingredients: Cyclopentasiloxane, Stearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Phenyl Trimethicone, Hydrogenated Castor Oil, PEG-8 Distearate, Fragrance, Corn Starch

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!