Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Eyeliner cu ascutitoare pentru un machiaj fumuriu Givenchy Magic Kajal Eye Pencil

Duminică, 25.01.2015
de Andreea Baluteanu

Creionul pentru ochi Givenchy Magic Kajal Eye Pencil este varianta perfecta pentru un machiaj smoky eyes ca la carte, fiind inspirat de formulele folosite de femeile din India. Acest produs contine un amestec de ceruri si uleiuri care ii redau o cremozitate aparte si confort in aplicare.

Creionul pentru ochi Givenchy Magic Kajal Eye Pencil este varianta perfecta pentru un machiaj smoky eyes ca la carte, fiind inspirat de formulele folosite de femeile din India. Acest produs contine un amestec de ceruri si uleiuri care ii redau o cremozitate aparte si confort in aplicare.

Cum ti se pare Eyeliner cu ascutitoare pentru un machiaj fumuriu Givenchy Magic Kajal Eye Pencil? Voteaza!

0 (0)
Eyeliner cu ascutitoare pentru un machiaj fumuriu Givenchy Magic Kajal Eye Pencil

80 ron

Review-ul DIVAHAIR

Creionul pentru ochi Givenchy Magic Kajal Eye Pencil te tenteaza cu formula special conceputa pentru machiajul smoky eyes, cu cremozitatea si rezistenta de luat in calcul. Acest produs contine extracte de vitamina E, un antioxidant recunoscut, care hidrateaza pielea. Textura excelenta iti este oferita prin intermediul amestecului de uleiuri si ceruri.

Te vei bucura sa il aplici pentru ca este cremos si moale si se va intinde perfect pe piele, nefiind insa recomandata folosirea sa pe pleoapa inferioara. Ambalajul de dimensiuni mai mari decat un creion de ochi obisnuit, elegant si simplu, iti va atrage privirile.

Mod de folosire: aplica pe pleoapa superioara, estompand cu buretelul pentru a obtine acel efect difuz care adauga mister si profunzime privirii.

Principalul avantaj al creionului Givenchy Magic Kajal Eye Pencil este redat de perfecta sa compatibilitate cu un machiaj smoky-eyes. Vei fi incantata sa afli ca a fost inspirat de formulele folosite de femeile din India, specialiste in arta smoky-eyes. La fel de incantata vei fi si de textura cremoasa si moale, care se aplica atat de placut. Nu trebuie sa iti faci griji pentru rezistenta sa, deoarece se mentine extrem de bine, atat timp cat este utilizat conform indicatiilor producatorilor. Intensitatea pigmentilor de culoare este un alt punct pozitiv care nu te va lasa indiferenta.

Cel mai important dezavantaj al creionului Givenchy Magic Kajal Eye Pencil este dat de posibilitatea de a curge si de a se intinde atunci cand il utilizezi pe pleoapa inferioara. Pretul ridicat este si el o sursa de nemultumire.

Daca iti doresti insa un produs care sa fie perfect pentru un smoky eyes de efect, sa se intinda frumos si sa cucereasca prin cremozitate si pigmentare, trebuie sa incerci Givenchy Magic Kajal Eye Pencil.

Gramaj: 2,6 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!