Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Eyeliner L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

Duminică, 20.07.2014
de Andreea Baluteanu

Eyelinerul L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim mizeaza pe o formula extrem de precisa, producatorii garantand ca poate trasa linii de pana la 0,4 mm. Aplicatorul fin, slim, este perfect atat pentru linii subtiri, dar si pentru conturarea unor linii mai groase, gratie texturii buildable.

Eyelinerul L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim mizeaza pe o formula extrem de precisa, producatorii garantand ca poate trasa linii de pana la 0,4 mm. Aplicatorul fin, slim, este perfect atat pentru linii subtiri, dar si pentru conturarea unor linii mai groase, gratie texturii buildable.

Cum ti se pare Eyeliner L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim ? Voteaza!

0 (0)
Eyeliner L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

24 ron

Review-ul DIVAHAIR

Eyelinerul L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim tenteaza cu varful slim, care permite trasarea de linii subtiri de aproximativ 0,4 mm, cu rezistenta buna si pigmentarea care atrage atentia. Promite sa nu se intinda, sa nu curga si sa se mentina intr-o stare buna, fara retusuri, pe tot parcursul zilei.

Formula fina a eyelinerului se aplica lejer, recipientul slim fiind intr-adevar usor de manevrat. Ambalajul in tonuri de negru si auriu are un aspect elegant, rafinat si luxos.

Mod de folosire: Aplica punctat pe pleoapa superioara, urmarind cu atentie linia genelor, apoi uneste punctele, pentru o abordare precisa. Daca doresti un efect de lifting al pleoapelor, traseaza o codita ascendenta in coltul exterior al ochiului. Pentru mai multe detalii, poti viziona tutorialele noastre de make-up!

Cel mai important avantaj al eyelinerului L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim este dat de finetea sa, formula slim permitandu-ti sa trasezi linii subtiri. Textura buildable favorizeaza in egala masura si liniile mai accentuate, prin ingrosarea celor subtiri. Beneficiaza de pigmenti intensi de culoare care redau nuante puternice, care nu vor fi trecute cu vederea. Usurinta in aplicare este un atu, iar renumele pozitiv al producatorului nu poate fi trecut cu vederea.

Principalul dezavantaj al eyelinerului L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim este reprezentat de rezistenta mai mica si formula care se poate intinde pe parcursul zilei.

Luand in calcul atuurile sale: formula care permite trasarea de linii subtiri, recipientul slim si finetea aplicatorului, pigmentarea care atrage atentia si nuantele frumoase, merita sa incerci L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66519 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51871 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47744 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41624 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41473 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Horia Alexandrescu a murit, la vârsta de 74 de ani. Reputatul jurnalist suferea de o boală gravă (0 comentarii)
 2. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 3. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 4. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 5. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!