Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Fard de obraz Estée Lauder Pure Color

Sâmbătă, 26.10.2013
de Andreea Baluteanu

Fardul de obraz Estée Lauder Pure Color tenteaza cu nuantele frumoase, cu finisare naturala care ofera un look proaspat, radios. Pigmentii iluminatori reflecta lumina si contureaza pometii, sculptand trasaturile. Are o formula buildable, care permite aplicarea de mai multe straturi.

Fardul de obraz Estée Lauder Pure Color tenteaza cu nuantele frumoase, cu finisare naturala care ofera un look proaspat, radios. Pigmentii iluminatori reflecta lumina si contureaza pometii, sculptand trasaturile. Are o formula buildable, care permite aplicarea de mai multe straturi.

Cum ti se pare Fard de obraz Estée Lauder Pure Color? Voteaza!

0 (0)
Fard de obraz  Estée Lauder Pure Color

120 ron

Review-ul DIVAHAIR

Fardul de obraz Estée Lauder Pure Color cucereste cu nuantele frumoase, finisarea luminoasa, naturala, textura si mirosul extrem de placute. Are la baza tehnologia patentata True Vision, care consta in culori radioase, proaspete, cu rol in a sculpta in mod atragator trasaturile. Pigmentii subtili de culoare creaza un look casual, de zi.

Textura fina, pudrat-matasoasa a blush-ului se intinde fara probleme, aplicandu-se confortabil si indepartandu-se usor. Are o formula economica, rezistand bine si mentinandu-se pe ten pe tot parcursul zilei. Ambalajul auriu, luxos si sofisticat, este o marca inregistrata a brandului, iar pensula fina asigura un machiaj bine realizat.

Mod de folosire: Aplica cu o pensula, pe pometi si deasupra lor, urcand catre tample. Formula sa permite aplicarea de straturi succesive, pentru o culoare mai pronuntata si o conturare de efect, fara a conferi un aspect incarcat.

Cel mai important avantaj al fardului de obraz Estée Lauder Pure Color este reprezentat de nuantele frumoase, naturale, care accentueaza atragator frumusetea trasaturilor. Are la baza o tehnologie care ofera culori proaspete si radioase. Pigmentii iluminatori reflecta lumina si sculpteaza pometii. Textura fina, pudrata se aseaza bine pe chip si se aplica fara probleme. Rezista bine, mentinandu-se pe ten pe tot parcursul zilei. Ambalajul luxos si sofisticat iti va atrage atentia, iar pensula detinuta este eficienta, aspect care o delimiteaza de multe din produsele concurente. Textura buildable permite aplicarea de mai multe straturi, retusurile de pe timpul zilei devenind astfel mult mai usoare. Parfumul placut si reputatia pozitiva a producatorului sunt alte elemente de care merita sa tii cont.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al fardului de obraz Estée Lauder Pure Color, pretul destul de ridicat se remarca. Pigmentii subtili nu creioneaza un look intens, pronuntat al pometilor.

Punctele sale pozitive: textura fina si placuta la aplicare, senzatia de confort care insoteste folosirea, nuantele frumoase, care permit aplicarea de mai multe straturi si rezistenta buna recomanda insa achizitia blush-ului Estée Lauder Pure Color.

Gramaj: 7 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!