Review pentru Fard de obraz crema MAC Cream Blush

Sâmbătă, 13.04.2013
de Andreea Baluteanu

Blush-ul crema de la Mac accentueaza pometii printr-o formula moale, placuta la atingere, usor de aplicat si de uniformizat. Ofera o acoperire medie si o finisare radioasa, proaspata si luminoasa

Blush-ul crema de la Mac accentueaza pometii printr-o formula moale, placuta la atingere, usor de aplicat si de uniformizat. Ofera o acoperire medie si o finisare radioasa, proaspata si luminoasa

Cum ti se pare Fard de obraz crema MAC Cream Blush? Voteaza!

3.3 (6)
Fard de obraz crema MAC Cream Blush

100 ron

Review-ul DIVAHAIR

Una dintre cele mai apreciate variante ale blush-ului crema, MAC Cream Blush este disponibil in 6 nuante, atragatoare, corespunzatoare tonurilor si subtonurilor principale de piele. Cu o formula usor de uniformizat si o consistenta buildable, permitand aplicarea de mai multe straturi si gradarea succesiva a culorii, iti va imbraca pometii in culori apetisante si radioase.

Textura crema este placuta la atingere si se topeste lejer la contactul cu pielea. Iti va conferi o senzatie de prospetime si confort, fiind mult mai bine primita de catre ten decat formulele pudra. Recipientul de plastic negru, cu un capac transparent ce permite identificarea culorii, este practic, cu un design simplu.

Mod de folosire: Aplica pe pometi folosind degetele, apoi uniformizeaza cu ajutorul unei pensule. Diferenta dintre un strat natural, de zi, si o abordare glamour, de seara, va fi realizata prin aplicarea mai multor straturi.

Textura cremoasa, matasoasa si moale este placuta la atingere si lejer de aplicat, transformand folosirea fardului de obraz intr-un adevarat rasfat. Fiind un produs buildable, permite aplicarea succesiva. Confera o vizibilitate si o rezistenta de remarcat, de la primul strat, ceea ce il departajeaza de multe din produsele concurente. Pigmentii bogati de culoare iti asigura un aspect atragator al pometilor, in timp ce particulele de stralucire, desi delicate, iti vor darui un look radios, proaspat, luminos, irezistibil. Poate fi folosit cu succes si pe post de ruj/luciu de buze, ceea ce ii multiplica eficienta.

De partea cealalta, pretul putin mai mare decat al produselor concurente poate descuraja achizitia. Disponibilitatea redusa, in urma deciziei MAC de a nu-l mai produce, nu poate fi trecuta cu vederea.

Daca iti doresti sa te bucuri de consistenta sa placut cremoasa, de aspectul radios si de culorile bogate, poate fi achizitionat inca in mediul online.