Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Fond de ten Max Factor Miracle Touch

Joi, 07.03.2013
de Andreea Baluteanu

Combinand o textura solida cu efectele unui fond de ten lichid, Max Factor Miracle Touch are o structura compacta, promitand acoperire eficienta a imperfectiunilor, aplicare lejera si un ten cu aspect matasos, uniform, impecabil.

Combinand o textura solida cu efectele unui fond de ten lichid, Max Factor Miracle Touch are o structura compacta, promitand acoperire eficienta a imperfectiunilor, aplicare lejera si un ten cu aspect matasos, uniform, impecabil.

Cum ti se pare Fond de ten Max Factor Miracle Touch? Voteaza!

3.5 (6)
Fond de ten Max Factor Miracle Touch

50 ron

Review-ul DIVAHAIR

Max Factor Miracle Touch are la baza o formula compacta, ce reuneste calitatile unei acoperiri de efect, fara a incarca pielea si fara a avea efect de masca, cu textura aerata a unui fond de ten lichid. Lasa o senzatie placuta, de improspatare, conferind luminozitate si uniformitate.

Produsul are o textura fina, moale, topindu-se usor atunci cand e aplicat si transformandu-se intr-un fond de ten lichid, la contactul cu pielea. E dotat cu un buretel, pentru aplicare, cu toate ca formula sa aerata il face usor de raspandit, doar cu ajutorul degetelor.

Mod de folosire: Max Factor Miracle Touch se aplica folosind o pensula/buretel pentru machiaj, sau cu ajutorul degetelor, pentru o mai buna uniformizare. Consistenta cremoasa e compatibila cu pielea, oferindu-i un aspect catifelat, impecabil. Porneste din centrul fetei, estompand catre exterior.

Principalul avantaj al fondului de ten e reprezentat de textura fina, aerata, usor de aplicat pe suprafata tenului. Max Factor Miracle Touch reuneste avantajele unei acoperiri destul de puternice, caracteristice unei formule solide, cu aspectul lejer, matasos, al tenului. Improspateaza, oferind o senzatie placuta, iar uniformizarea zonelor cu imperfectiuni e de luat in calcul. Finisarea catifelata, impecabila, nu poate fi ignorata. Nu in ultimul rand, pretul prietenos, mai ales raportat la calitate, e un plus.

De partea cealalta, produsul este ideal pentru tenul normal, dar nu reuseste sa acopere in intregime imperfectiunile celui cu probleme. In al doilea rand, textura sa fina, aerata, poate crea o pelicula lucioasa la suprafata pielii grase, in timp ce pigmentii de acoperire pot matifia prea puternic tenul deshidratat, excesiv de uscat.

Daca esti posesoarea unui ten normal, cu putine imperfectiuni, pentru care vizezi o putere suficienta de acoperire, combinata cu un aspect catifelat, matasos, Max Factor Miracle Touch poate fi una dintre cele mai bune solutii.

Gramaj: 11,5 g

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!