Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Fond de ten Revlon Colorstay

Duminică, 03.03.2013
de Andreea Baluteanu

Fondul de ten Revlon Colorstay, beneficiind de complexul softlex, promite o rezistenta de pana la 16 ore, acoperire cu finisare mata a petelor, urmelor de cosuri si ridurilor fine, pentru un ten cu aspect frumos, natural, fara efect de masca, look incarcat sau lucios.

Fondul de ten Revlon Colorstay, beneficiind de complexul softlex, promite o rezistenta de pana la 16 ore, acoperire cu finisare mata a petelor, urmelor de cosuri si ridurilor fine, pentru un ten cu aspect frumos, natural, fara efect de masca, look incarcat sau lucios.

Cum ti se pare Fond de ten Revlon Colorstay? Voteaza!

4.5 (8)
Fond de ten Revlon Colorstay

60 ron

Review-ul DIVAHAIR

Celebru pentru puterea sa de acoperire, fondul de ten Revlon Colorstay a fost conceput pentru tenul cu probleme de uniformitate, pete si urme de cosuri, linii fine si pori deschisi. Rezistenta medie spre mare si finisarea naturala sunt efecte ale complexului softlex. E disponibil in doua variante, pentru tenul mixt, cu SPF 6 si pentru tenul normal sau uscat, cu SPF 15.

Textura cremoasa este indeajuns de lichida pentru a fi aplicata usor, cu toate ca prezinta doua inconveniente: scoate in evidenta zonele de piele uscata si nu permite dispunerea in mai multe straturi. Ambalajul de 30 ml e transparent, cu un capac negru ce sugereaza eleganta si rafinamentul, dar nu contine pompita pentru dozaj.

Mod de folosire: Fondul de ten se aplica fie cu degetele, din centrul fetei, estompand spre extremitati, fie cu o pensula/burete pentru machiaj, daca doresti sa obtii un finis pretios.

Principalul avantaj al Revlon Colorstay este dat de acoperirea medie spre mare. Intr-adevar, fondul de ten estompeaza in mod eficient liniile fine, urmele de cosuri si petele, conferind, in acelasi timp, un aspect destul de natural, fara efect de masca, ce isi pastreaza lookul pe parcursul a catorva ore. Rezistenta e un alt factor de luat in calcul, mentinandu-se pana la 10 ore, in functie de tipul de ten. Fiind conceput fara ulei, nu incarca tenul si porii. Nu necesita aplicarea unei pudre si nu face tenul sa luceasca, doar daca te confrunti cu probleme extreme de acest tip. Este rezistent la transfer si la apa, ceea ce il transforma intr-o varianta de cursa lunga.

Referitor la dezavantaje, nu poate fi aplicat in mai multe straturi si se usuca repede pe ten. Pune in evidenta zonele uscate, iar SPF-ul de 6, pentru tenul gras, e redus. Absenta pompitei sau a oricarui sistem de dozaj a produsului va ingreuna folosirea, cu atat mai mult cu cat consistenta predominant lichida il face sa curga usor.

Daca te afli in cautarea unui fond de ten cu putere mare de acoperire, rezistent, oil-free, Revlon Colorstay poate fi o alegere potrivita.

Gramaj: 30 ml

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!