Review pentru Gel de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde

Vineri, 14.02.2014
de Andreea Baluteanu

Gelul de dus Herbosophy asociaza puterea de tonifiere si efectul antioxidant al ceaiului verde cu cel exfoliant delicat al samburilor de caisa si actiunea hidratanta a uleiului de macadamia. Astfel, va rezulta un produs complet, care mizeaza pe procentul de 80% de ingrediente naturale continute.

Gelul de dus Herbosophy asociaza puterea de tonifiere si efectul antioxidant al ceaiului verde cu cel exfoliant delicat al samburilor de caisa si actiunea hidratanta a uleiului de macadamia. Astfel, va rezulta un produs complet, care mizeaza pe procentul de 80% de ingrediente naturale continute.

Cum ti se pare Gel de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde? Voteaza!

4.2 (5)
Gel de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde

17 ron

Review-ul DIVAHAIR

Gelul de dus Herbosophy prezinta o actiune completa, promitand sa curete, sa exfolieze delicat, sa revitalizeze si sa hraneasca pielea. Are la baza extracte de ceai verde renumit pentru capacitatea antioxidanta si tonifianta, alaturi de particule exfoliante moi, provenite din samburi de caisa, un excelent scrub natural. Uleiul de macadamia completeaza lista ingredientelor, hranind pielea in profunzime, mentinand-o supla si matasoasa.

Formula delicata, imbogatita cu particule de exfoliere a gelului de dus se aplica in mod confortabil si promite sa imbunatateasca aspectul pielii. Ambalajul transparent face vizibile particulele de scrub, iar aspectul vesel iti va atrage atentia.

Mod de folosire: aplica pe pielea umeda, masand pentru o mai buna actiune a produsului, apoi clateste cu apa calda, pana la totala sa indepartare. Se recomanda utilizarea sa, o data pe saptamana.

Principalul avantaj al gelului de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde este conferit de actiunea multipla, completa, care hraneste pielea, o exfoliaza delicat si o curata. Procentul de 80% de ingrediente naturale este un factor pe care nu il poti trece cu vederea, mai ales in contextul actual al riscurilor la care este supusa pielea. Nu contine parabeni, un aspect pe care iti recomandam sa nu il treci cu vederea in compozita produselor cosmetice. Extractele de ceai verde tonifica, lasand o senzatie de prospetime, iar uleiul de macadamia este garantia unei pieli moi si fine. Mirosul placut si textura imbogatita cu particule exfoliante lasa la vedere o piele mai luminoasa si mai curata si imbogatesc experienta dusului. Pretul rentabil, mai ales pentru o firma dermatocosmetica, este un alt atu de care merita sa tii cont.

Cel mai important dezavantaj al gelului de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde este legat de eficienta mai mica in tratarea problemelor specializate ale pielii: foarte uscata sau sensibila, pe de o parte, sau cea cu tendinte de ingrasare, pe de alta parte. Mizand pe pe o actiune completa, este mai degraba potrivit pielii normale.

Luand insa in calcul numeroasele sale atuuri: formula care curata si exfoliaza delicat, care hidrateaza si hraneste pielea, compozitia in procent de 80% naturala, alaturi de mirosul si textura placute si provenienta dermatocosmetica, gelul de dus Herbosophy Macadamia & Ceai Verde trebuie testat.

Gramaj: 250 ml

Alte review-uri ale produselor Herbosophy