Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Lotiune tonica astringenta pentru pori Avon Clearskin

Duminică, 08.09.2013
de Andreea Baluteanu

Lotiunea tonica astringenta Avon Clearskin curata pielea, deblocheaza porii si promite sa diminueze productia de sebum. In plus, contine ingrediente care reduc aparitia cosurilor si a punctelor negre si purifica in profunzime. Are actiune astringenta si antiseptica.

Lotiunea tonica astringenta Avon Clearskin curata pielea, deblocheaza porii si promite sa diminueze productia de sebum. In plus, contine ingrediente care reduc aparitia cosurilor si a punctelor negre si purifica in profunzime. Are actiune astringenta si antiseptica.

Cum ti se pare Lotiune tonica astringenta pentru pori Avon Clearskin? Voteaza!

0 (0)
Lotiune tonica astringenta pentru pori Avon Clearskin

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dedicata tenului gras, mixt si acneic, gama Clearskin de la Avon a lansat lotiunea tonica astringenta, care promite o curatare in profunzime si o purificare de efect a tenului. Are la baza formula Pore Firming Penetrating, care deblocheaza si curata porii, contribuind in acelasi timp la reducerea sebumului. Este bogata in extracte de Hamamelis, cu actiune astringenta, si eucalipt, cu efecte de purificare , care impiedica dezvoltarea microbilor si a infectiilor.

Formula proaspata, revigoranta a lotiunii tonice lasa o senzatie de racorire si confort, curatand si netezind pielea. Ambalajul in nuante tonice de verde, transparent, care permite sa verifici cantitatea de produs ramasa, are un impact vizual semnificativ.

Mod de folosire
: aplica pe pielea curata, dupa demachiere, si continua cu o crema de fata potrivita nevoilor tenului tau.

Cel mai important avantaj al lotiunii tonice astringente Avon Clearskin este redat de curatarea in profunzime a tenului. Intr-adevar, acesta este mai neted si mai curat, lotiunea completand procesul inceput prin demachiere si eliminand ultimele impuritati. Are actiune de purificare si de deblocare a porilor, un aspect important, in cazul tenului gras si acneic. Efectul antiseptic al eucaliptului impiedica dezvoltarea microbilor. Produsul lasa o senzatie de prospetime si de revitalizare a tenului. Pielea este mai matifiata, in timp, productia de sebum fiind diminuata.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al lotiunii tonice astringente Avon Clearskin, prezenta alcoolului pe lista de ingrediente, unul dintre cei mai periculosi iritanti, o transforma intr-o solutie nepotrivita pentru tenul sensibil. Usuca tenul, iar efectele in cazul diminuarii acneei sunt reduse.

Daca iti doresti o lotiune tonica cu rezultate vizibile in curatarea si purificarea tenului, care lasa o senzatie de revigorare si de prospetime pielii, lotiunea tonica astringenta Avon Clearskin merita testata.

Gramaj: 125 ml

Cauta un furnizor in zona ta

LIKE si intra in universul divelor!