Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Loțiune tonică ten sensibil - SENSITIVE SKIN LOTION - Pevonia Botanica

Luni, 12.12.2016
de Viorica Ghinea

Loțiunea tonică de la Pevonia Botanica a fost special concepută pentru tenul sensibil. Compoziția ei este pe bază de extracte naturale din plante și este un pas secundar pentru curățarea perfectă a pielii, astfel că nu trebuie să îți lipsească din ritualul de îngrijire. 

Loțiunea tonică de la Pevonia Botanica a fost special concepută pentru tenul sensibil. Compoziția ei este pe bază de extracte naturale din plante și este un pas secundar pentru curățarea perfectă a pielii, astfel că nu trebuie să îți lipsească din ritualul de îngrijire. 

Cum ti se pare Loțiune tonică ten sensibil - SENSITIVE SKIN LOTION - Pevonia Botanica? Voteaza!

0 (0)
Loțiune tonică ten sensibil - SENSITIVE SKIN LOTION - Pevonia Botanica

125 ron

Review-ul DIVAHAIR

Dacă ai tenul sensibil, cu siguranță te-ai confruntat cu cel puțin una dintre aceste neplăceri: senzație de uscăciune, iritații, mâncărimi, roșeață, vase de sânge sparte. Nu este ușor să găsești un produs de îngrijire care să răspundă tuturor nevoilor pielii tale, dar loțiunea tonică de la Pevonia Botanica promite să le asigure pe toate.

 

Acest produs de îngrijire nu are alcool în compoziția lui, o regulă esențială pentru tenul sensibil, controlează nivelul de sensibilitate al pielii și tendința alergică. În plus, estompează roșeața, întărește pereții vaselor de sânge, și pregătește pielea corespunzător pentru etapa de hidratare, dar și pentru aplicarea produselor de machiaj.

 

Mod de folosire: aplică pe piele cu ajutorul unui disc demachiant, acționând delicat pentru a nu irita tenul. Folosește până nu mai observi nicio urmă de machiaj pe disc.

 

Principalul avantaj al loțiunii tonice de la Pevonia Botanica îl reprezintă acțiunea calmantă. Produsul descongestionează, hidratează și are efect curativ și vasoconstrictor. Ia în considerare că lista de ingrediente este una naturală, astfel că nu trebuie să îți faci griji că ți-ar putea afecta sănătatea. În plus, această loțiune nu este dedicată doar femeilor, ci și reprezentanților de sex opus. Aceștia o pot utiliza după bărbierit pentru a preveni roșeața, iritațiile și mâncărimile.

 

La polul opus, cel mai mare dezavantaj al acestui produs este prețul mai ridicat față de al altor produse de același tip. Însă, dacă îl pui pe acesta în balanță cu toate beneficiile pe care le oferă pielii, vei realiza că investiția merită.

 

Ingrediente: gălbenele, azulena, aloe vera, mușețel, castan, trandafir.

 

Produsul poate fi achiziționat de pe beautyoneshop.ro, la prețul de 125.00 lei.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!