Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Luciu de buze Avon Glazewear Shine

Sâmbătă, 20.04.2013
de Andreea Baluteanu

Luciul de buze Avon Glazewear Shine ofera buzelor tale o stralucire de efect, datorita particulelor din compozitie, volum si un aspect mai plin, in timp ce ingrijeste si hidrateaza. Este usor de aplicat, iar folosirea sa ofera o senzatie de confort.

Luciul de buze Avon Glazewear Shine ofera buzelor tale o stralucire de efect, datorita particulelor din compozitie, volum si un aspect mai plin, in timp ce ingrijeste si hidrateaza. Este usor de aplicat, iar folosirea sa ofera o senzatie de confort.

Cum ti se pare Luciu de buze Avon Glazewear Shine? Voteaza!

0 (0)
Luciu de buze Avon Glazewear Shine

26 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cele mai celebre produse pentru buze de la Avon, luciul Glazewear Shine are la baza un complex imbogatit cu particule de stralucire, care confera sclipiri discrete, insotite de un volum amplificat al buzelor. Subtil si delicat, este perfect pentru un make-up de zi.

Textura fina a produsului este foarte usor de aplicat, neincarcand si nefiind lipicioasa, un aspect extrem de important, in cazul unui luciu de buze. Ambalajul reflectand nuanta luciului, cu un capac negru, este atragator si glam, incurajand achizitia. Aplicatorul lejer de folosit permite o uniformizare de efect a produsului.

Mod de folosire: Luciul de buze Avon Glazewear Shine se aplica pe buzele curate sau in completarea unui ruj intr-o nuanta asemanatoare, conferind un plus de stralucire si un volum apetisant buzelor.

Cel mai important avantaj al luciului de buze Avon Glazewear Shine este reprezentat de stralucirea discreta, delicata, eleganta pe care o confera. Este perfect pentru un machiaj lejer, de zi, evidentiind buzele si oferind un volum atragator. Formula usor de aplicat ofera o senzatie de confort, aspect care il delimiteaza de multe din produsele concurente, lipicioase, care incarca in mod neplacut. Este un produs hidratant, imbraca buzele intr-un strat uniform, discret nuantat.

Pentru a lua in calcul dezavantajele, lipsa de pigmentare il face nepotrivit pentru adeptele unui luciu de buze intens colorat, care il vor considera prea subtil. Particulele lejere de stralucire asigura un look semitransparent. Rezistenta nu impresioneaza, fiind necesare reaplicari destul de dese, pe parcursul zilei.

Atunci cand te afli in cautarea unui produs discret, care sa lumineze si sa nuanteze subtil buzele, oferindu-le volum, luciul de buze Avon Glazewear Shine poate fi o solutie potrivita.

Gramaj: 6 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!