Review pentru Masca de fata de curatare cu multivitamine Herbalife Nourifusion

Vineri, 06.09.2013
de Andreea Baluteanu

Masca de fata Herbalife Nourifusion curata tenul in profunzime, tine sub control productia de sebum si tonifica pielea, lasand-o mai moale, mai neteda si mai catifelata. Masca are la baza o compozitie cu multivitamine, care respecta sanatatea tenului tau.

Masca de fata Herbalife Nourifusion curata tenul in profunzime, tine sub control productia de sebum si tonifica pielea, lasand-o mai moale, mai neteda si mai catifelata. Masca are la baza o compozitie cu multivitamine, care respecta sanatatea tenului tau.

Cum ti se pare Masca de fata de curatare cu multivitamine Herbalife Nourifusion? Voteaza!

0 (0)
Masca de fata de curatare cu multivitamine Herbalife Nourifusion

100 ron

Review-ul DIVAHAIR

Celebru pentru produsele naturiste, Herbalife a lansat masca de curatare cu multivitamine Herbalife Nourifusion, care ingrijeste tenul, il purifica si il hraneste, diminuand in acelasi timp productia de sebum. Masca are la baza o compozitie bogata in vitamina A, cu rol in a mentine tanar aspectul pielii, descurajand formarea ridurilor, vitamina E, care hidrateaza si catifeleaza tenul si vitamina C, cu o functie importanta in stimularea formarii colagenului si in revitalizarea pielii. In plus, contine argila, esentiala in curatarea in profunzime si in reducerea cantitatii de sebum.

Textura cremoasa a mastii este usor de aplicat pe ten, lasand o senzatie de confort. Masca este de culoare verde, gratie concentratiei de eucalipt si prezinta un miros destul de puternic, de plante. Ambalajul simplu, alb, pune in evidenta formula naturala a produsului si simplitatea ingrijirii.

Mod de folosire: aplica pe fata curata, lasand sa actioneze timp de 10-20 de minute, apoi indeparteaza cu apa calda.

Cel mai important avantaj al mastii de fata Herbalife Nourifusion este reprezentat de formula naturala, bogata in multivitamine. Intr-adevar, tenul va beneficia din plin de aportul vitaminelor A, C si E. Masca purifica si curata in profunzime, argila continuta avand un rol important in reglarea productiei de sebum. Dupa cateva utilizari, tenul devine mai mat, iar aspectul lucios, neatragator, este imbunatatit. Formula cremoasa permite o aplicare placuta; masca poate patrunde in piele, in cele 20 de minute recomandate ca timp de actiune, lasand-o mai moale si mai matasoasa, dupa indepartare. Ofera o senzatie de confort, iar reputatia pozitiva a brandului poate decide achizitia.

Principalul dezavantaj al mastii de fata Herbalife Nourifusion este legat de pretul destul de ridicat. In al doilea rand, masca are tendinta de a usca tenul, fiind recomandata celui gras sau mixt. Poate determina o senzatie usoara de disconfort, la aplicare, in cazul tenului sensibil. Este destul de greu de procurat, prin intermediul reprezentantilor Herbalife. Efectele in diminuarea imperfectiunilor si in reducerea aparitiei cosurilor depind foarte mult de tipul de ten.

Daca iti doresti o masa cu actiune profunda, care sa purifice si sa curete tenul, diminuand productia de sebum, Herbalife Nourifusion merita incercata.

Gramaj: 125 ml