Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Mascara transparent Avon Color Trend

Duminică, 28.04.2013
de Andreea Baluteanu

Gelul transparent pentru gene si sprancene de la Avon Color Trend promite sa contureze in mod atragator privirea. Genele sunt mai bine definite, fara stratul suplimentar de culoare, iar sprancenele sunt ideal fixate.

Gelul transparent pentru gene si sprancene de la Avon Color Trend promite sa contureze in mod atragator privirea. Genele sunt mai bine definite, fara stratul suplimentar de culoare, iar sprancenele sunt ideal fixate.

Cum ti se pare Mascara transparent Avon Color Trend? Voteaza!

4.0 (14)
Mascara transparent Avon Color Trend

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Avand la baza un complex care promite sa hraneasca genele si sprancenele, mascara transparenta de la Avon Color Trend este ideala pentru zilele in care optezi pentru un make-up lejer, care nu incarca si pune in valoare frumusetea naturala. Pigmentii sai definesc genele si fixeaza sprancenele, conturand frumos ochii si aducand privirea in centrul atentiei.

Formula transparenta, sub forma de gel, este usor de aplicat, nu incarca si nu ofera un aspect dramatic privirii. Tubul alb are un aspect banal, dar sugereaza simplitatea si look-ul natural.

Mod de folosire
: Se aplica pe gene, asemenea unui rimel si fixeaza forma sprancenelor, folosind periuta din dotare.

Principalul avantaj al mascarei transparente de la Avon Color Trend este reprezentat de simplitatea si naturaletea aspectului. Este ideala pentru acele zile in care doresti sa folosesti cat mai putine produse cosmetice si sa iti lasi tenul sa se bucure de un make-up lejer, fara a oferi impresia de fad si neingrijit. Contureaza frumos privirea, genele sunt mai bine definite si sprancenele ideal fixate. Promisiunea de a ingriji si pretul mic sunt elemente pe care merita sa le iei in calcul.

De partea cealalta, mascara transparenta Avon Color Trend nu iti va asigura un look dramatic, neiesind cu nimic in evidenta. Defineste privirea, dar nu alungeste si nu ofera volum genelor.

Daca iti doresti insa un produs de baza, pe care sa il poti asocia unui make-up natural, mascara transparenta Avon Color Trend te poate multumi.


Gramaj: 7 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!