Review pentru Mascara transparenta e.l.f.

Duminică, 28.04.2013
de Andreea Baluteanu

Continand un gel special pentru gene si unul pentru sprancene, mascara transparenta de la e.l.f. promite sa contureze in mod atragator privirea, oferind un aspect stralucitor si sanatos al genelor si sprancenelor.

Continand un gel special pentru gene si unul pentru sprancene, mascara transparenta de la e.l.f. promite sa contureze in mod atragator privirea, oferind un aspect stralucitor si sanatos al genelor si sprancenelor.

Cum ti se pare Mascara transparenta e.l.f.? Voteaza!

0 (0)
Mascara transparenta e.l.f.

9 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tubul dublu compartimentat al mascarei transparente e.l.f. contine un gel ideal pentru conturarea si definirea naturala a genelor si un gel special pentru fixarea sprancenelor. Este potrivit pentru un make-up lejer, fara a cadea insa in anonimat. Agentii de tratare continuti ingrijesc si scot in evidenta privirea.

Formula transparenta, usor uleioasa, este asemanatoare atat pentru gene, cat si pentru sprancene, cele doua periute fiind diferite. Ambalajul transparent pune in valoare produsul, fiind usor de folosit si practic.

Mod de folosire: Aplica pe gene, de la baza spre varf, intr-un singur strat sau in mai multe, pentru definire. Contureaza sprancenele in forma lor naturala, si te vei bucura de un aspect bine fixat, pentru tot restul zilei.

Mascara transparenta e.l.f. tenteaza prin puterea de fixare a sprancenelor, fiind directia ei principala de actiune. Aspectul acestora este mai bine definit, fiind mentinut pe tot parcursul zilei. Uniformizate si bine conturate, sprancenele pun in evidenta privirea. Desi nu la fel de eficient, gelul pentru gene le ofera o oarecare individualizare, scotandu-le din anonimat. Pretul mic, raportat la calitate, este un element de baza al brandului.

Referitor la dezavantaje, gelul pentru gene nu ofera un aspect dramatic, nefiind potrivit, in cazul in care ai gene rare, de la natura. In plus, aplicat in exces, le poate lipi in mod neatragator. Desi transparent, gelul poate fi imbibat de resturi de fond de ten culese de pe gene, alterandu-si aspectul, in timp. Nu in ultimul rand, mirosul iti poate parea neplacut, cu toate ca nu persista pe gene sau pe sprancene. Cantitatea mica, desi destul de economica, va determina epuizarea sa rapida.

Atuurile sale: fixarea si conturarea frumoasa a sprancenelor, look-ul natural si pretul avantajos il transforma insa intr-o solutie demna de incercat.

Gramaj: 2.5 ml

Ingrediente: Aqua(Water), PVP, Hydroxyethyl Cellulose, Polyacrylic Acid, PEG-8, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben.