Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Micro Tus de Pleoape ScandalEyes Precision Rimmel London

Sâmbătă, 09.11.2013
de Andreea Baluteanu

Micro tusul de ochi ScandalEyes Precision Rimmel London tenteaza cu o aplicare usoara, precisa, gratie pensulei ultra subtiri. Formula sa este imbogatita cu pigmenti intensi de culoare si promite sa se mentina intr-o stare buna pe tot parcursul zilei, fiind rezistenta la apa, fara a curge si fara a migra inestetic.

Micro tusul de ochi ScandalEyes Precision Rimmel London tenteaza cu o aplicare usoara, precisa, gratie pensulei ultra subtiri. Formula sa este imbogatita cu pigmenti intensi de culoare si promite sa se mentina intr-o stare buna pe tot parcursul zilei, fiind rezistenta la apa, fara a curge si fara a migra inestetic.

Cum ti se pare Micro Tus de Pleoape ScandalEyes Precision Rimmel London? Voteaza!

2 (3)
Micro Tus de Pleoape ScandalEyes Precision Rimmel London

32 ron

Review-ul DIVAHAIR

Micro tusul ScandalEyes Precision Rimmel London cucereste cu aplicarea eficienta si formula de stilou, mai usor de manevrat, chiar si pentru fetele mai putin experimentate. Tusul de ochi este imbogatit cu pigmenti intensi de culoare, care promit o rezistenta buna, pe tot parcursul zilei.

Formula de stilou a tusului este mai usor de folosit si permite aplicarea de linii subtiri sau mai groase, in nenumarate modalitati si designuri, fara a se scurge si cu o textura rezistenta la apa. Ambalajul slim, de culoare neagra, are un aspect glam, care iti va atrage cu siguranta atentia.

Mod de folosire
: aplica pe pleoapa superioara, deasupra genelor, urmarind conturul natural al acestora, in linii mai subtiri sau mai groase, in functie de efectul pe care doresti sa il obtii. Poate fi folosit in egala masura si pe linia genelor inferioare.

Cel mai important avantaj al tusului de ochi ScandalEyes Precision Rimmel London este reprezentat de recipientul sub forma de stilou, care permite o aplicare precisa, mai usoara, fara a necesita o experienta indelungata in folosirea tusului pentru a obtine rezultate bune. Pensula slim permite trasarea de linii subtiri sau mai groase, oferindu-ti astfel posibilitati numeroase in machiajul ochilor si un efect grafic care va contura frumos privirea. Este usor de indepartat cu demachiant, un aspect important in cazul unui produs de gen. Pretul avantajos propus de producatorul englez este un alt atu, pe care nu il vei trece cu vederea.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al tusului de ochi ScandalEyes Precision Rimmel London, rezistenta mai mica pe pleoape, comparativ cu alte formule, se remarca. In ciuda revendicarilor producatorilor, poate curge, la contactul cu apa. Culoarea se estompeaza mai repede decat pragul de 24 de ore promis.

Pentru atuurile sale: ambalajul inovator, sub forma de stilou, care permite o aplicare mai usoara, chiar si pentru cele care nu poseda o experienta relevanta in folosirea tusului de ochi, culorile intense si pretul atragator, tusul de ochi ScandalEyes Precision Rimmel London merita incercat.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!