Adevarata Stare de Bine

Review pentru Pudra bronzanta Essence

Duminică, 23.06.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra bronzanta Essence are la baza particule irizate, care scot in evidenta trasaturile, sculptandu-le. Confera tenului un aspect sanatos, bronzat, si ii accentueaza luminozitatea. Asociaza nuante usor de uniformizat, adaptandu-se fara dificultate culorii tenului.

Pudra bronzanta Essence are la baza particule irizate, care scot in evidenta trasaturile, sculptandu-le. Confera tenului un aspect sanatos, bronzat, si ii accentueaza luminozitatea. Asociaza nuante usor de uniformizat, adaptandu-se fara dificultate culorii tenului.

Cum ti se pare Pudra bronzanta Essence? Voteaza!

0 (0)
Pudra bronzanta Essence

18 ron

Review-ul DIVAHAIR

Pudra bronzanta de la Essence ofera o nuanta sanatoasa tenului, accentuand trasaturile. Particulele irizate au efect de sculptare si intensifica luminozitatea, in timp ce combinatia de nuante permite o uniformizare fara probleme si o adaptare de efect la tonul si culoarea tenului.

Formula fina este usor de aplicat. Este disponibila in variante dedicate tenului deschis si celui inchis, pentru a-ti garanta un ten uniform, fara diferente sesizabile de nuante. Produsul cu design in valuri si o silueta feminina in centru atrage atentia prin creativitate, iar ambalajul de plastic, transparent, pune in evidenta aspectul placut al pudrei.

Mod de folosire
: aplica punctat, pentru a sculpta trasaturile sau pentru a scoate in evidenta, sau distribuie uniform, cu ajutorul unei pensule mari, pe toata fata, gat si decolteu, in combinatie cu fondul de ten sau peste baza de machiaj.

Principalul avantaj al pudrei de la Essence este reprezentat de diversitatea de utilizari. Astfel, pudra poate sculpta trasaturile, crea un efect de umbre care scot in evidenta anumite puncte, sau nuanta tenul intr-o culoare sanatoasa, de bronz auriu. Este disponibila in variante special concepute pentru tenul deschis sau inchis, ceea ce ii faciliteaza adaptarea. Asocierea de nuante permite o uniformizarea fara probleme, iar particulele usor irizate creaza un efect glam. Pretul mic este o marca inregistrata Essence, iar parfumul placut este un atu.

In ceea ce priveste dezavantajele pudrei bronzante Essence, aceasta poate contribui la crearea unui efect de masca, atunci cand este folosita excesiv. Aplic-o la lumina naturala, pentru a evita diferentele de nuante, un aspect nedorit in cazul unui produs de gen.

Pentru avantajele sale: nuantele usor de adaptat, diversitatea de utilizari si pretul prietenos, pudra bronzanta Essence merita incercata.

Gramaj: 9 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!