Adevarata Stare de Bine

Review pentru Pudra bronzanta Flormar bronzing powder face&body

Luni, 24.06.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra bronzanta de la Flormar bronzing powder face&body a fost conceputa atat pentru pielea fetei, cat si pentru corp. Are la baza pigmenti de sidef care accentueaza trasaturile, oferind un aspect sanatos, stralucitor si bronzat. Rezistenta este un factor care poate incuraja achizitia.

Pudra bronzanta de la Flormar bronzing powder face&body a fost conceputa atat pentru pielea fetei, cat si pentru corp. Are la baza pigmenti de sidef care accentueaza trasaturile, oferind un aspect sanatos, stralucitor si bronzat. Rezistenta este un factor care poate incuraja achizitia.

Cum ti se pare Pudra bronzanta Flormar bronzing powder face&body? Voteaza!

0 (0)
Pudra bronzanta Flormar bronzing powder face&body

40 ron

Review-ul DIVAHAIR

Pudra bronzanta de la Flormar bronzing powder face&body este disponibila in 5 nuante, care se adapteaza usor oricarui tip de ten. Are la baza pigmenti sidefati, care contureaza in mod atragator trasaturile si o asociere de culori usor de uniformizat. Pigmentarea medie iti permite sa o folosesti atat pentru un machiaj natural, cat si pentru unul glam, iar formula buildable faciliteaza aplicarea de mai multe straturi.

Textura pudrei este indeajuns de fina pentru a presupune o aplicare fara probleme. Ambalajul este practic si usor de folosit, de dimensiuni mai mari decat un produs de gen, in timp ce oglinda cu care este dispus ii faciliteaza folosirea.

Mod de folosire
: aplica punctat, pentru a scoate in evidenta trasaturile dorite, sau ca atare, peste fondul de ten sau peste baza de machiaj.

Cel mai important avantaj al pudrei bronzante Flormar bronzing powder face&body este reprezentat de multitudinea de utilizari. O poti folosi fie pentru a sculpta trasaturile, punand in evidenta sau retusand, sau pentru a oferi tenului un look „sarutat de soare". Gramajul mare este disponibil atat pentru fata, cat si pentru corp, un aspect care o delimiteaza de multe din produsele concurente. Este usor de aplicat si de indepartat, iar rezistenta depaseste pragul catorva ore. Desi contine particule de sidef, poate matifia cu succes tenul. Pigmentarea medie iti asigura un efect natural, iar formula buildable iti permite sa aplici mai multe straturi de produs. Ambalajul dotat cu oglinda faciliteaza aplicarea, in timp ce mirosul placut te va cuceri.

Cel mai mare dezavantaj al pudrei bronzante Flormar bronzing powder face&body este reprezentat de riscul de a obtine un efect de masca, prin aplicarea de straturi succesive. Daca tenul tau este deschis, poti obtine diferente de culoare neatragatoare.

Pentru multitudinea de utilizari, posibilitatea de a o folosi atat pentru fata, cat si pentru corp si raportul bun intre pret si calitate, pudra bronzanta de la Flormar bronzing powder face&body merita incercata.

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!