Review pentru Pudra hd e.l.f. High Definition

Duminică, 29.09.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra e.l.f. High Definition se remarca prin formula sa care sculpteaza trasaturile, scotandu-le in evidenta si acoperind frumos imperfectiunile si ridurile fine, de expresie. Pudra are o textura matasoasa care lasa o senzatie de confort la aplicare si nu incarca pielea.

Pudra e.l.f. High Definition se remarca prin formula sa care sculpteaza trasaturile, scotandu-le in evidenta si acoperind frumos imperfectiunile si ridurile fine, de expresie. Pudra are o textura matasoasa care lasa o senzatie de confort la aplicare si nu incarca pielea.

Cum ti se pare Pudra hd e.l.f. High Definition? Voteaza!

4.3 (3)
Pudra hd e.l.f. High Definition

26.6 ron

Review-ul DIVAHAIR

Pudra e.l.f. High Definition este special conceputa pentru machiajul realizat pentru camerele de televiziune, avand o formula care acopera imperfectiunile, fara a incarca tenul. Are la baza particule foarte fine, care ofera o finisare frumoasa, satinata si o fixare de lunga durata a machiajului.

Formula extrem de fina a pudrei se aplica fara probleme, lasand o senzatie de confort. Are un ambalaj simplu, negru, iar despartitorul este prevazut cu orificii, pentru a repartiza o cantitate potrivita de produs. Contine un buretel, care promite sa faciliteze o aplicare profesionista.

Mod de aplicare: agita usor recipientul, pentru a permite pudrei sa treaca prin orificii in compartimentul superior, apoi trece aplicatorul din dotare sau o pensula speciala peste cantitatea de pudra si scutura pentru a indeparta surplusul. Cu miscari fine, circulare, aplica pe ten.

Principalul avantaj al pudrei e.l.f. High Definition se refera la formula sa special conceputa pentru machiajul din fata camerelor de filmat. Pudra se adapteaza bine la ten si ii ofera un aspect frumos, aerat, delicat. Accentueaza trasaturile si confera un look aparent studiat, fiind ideala pentru machiajul profesionist, dar putand fi la fel de bine folosita si pentru cel de zi cu zi, gratie finisarii naturale. Este foarte potrivita pentru tenul fara prea mari probleme, caruia ii va darui un aspect diafan, aparent perfect. Textura fina se aplica fara probleme, iar recipientul practic repartizeaza o cantitate potrivita de produs. Nu incarca fata si accentueaza luminozitatea, existand de asemenea varianta imbogatita cu particule foarte fine de sclipici.

Referitor la cel mai important dezavantaj al pudrei e.l.f. High Definition, mentionam capacitatea redusa de matifiere. Pudra nu este conceputa pentru a elimina pentru o durata lunga de timp excesul de sebum. De asemenea, nu este eficienta in camuflarea imperfectiunilor vizibile. Poate irita tenul foarte sensibil.

Daca iti doresti o pudra cu formula high definition, textura matasoasa si aplicare confortabila, care ofera un aspect ireprosabil, diafan si radios tenului, la un pret convenabil, e.l.f. High Definition merita incercata.

Gramaj: 8 g

Ingrediente: Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica.