Review pentru Pudra Helena Rubinstein

Luni, 30.09.2013
de Andreea Baluteanu

Pudra Helena Rubinstein Color Clone Pressed Powder promite sa ofere o finisare catifelata, fara defecte tenului, aplicandu-se usor si lasand o senzatie de confort, gratie texturii extrem de catifelate. Pudra fixeaza natural machiajul si matifiaza, iar pigmentii sai imita nuanta tenului, duplicandu-i in mod atragator structura.

Pudra Helena Rubinstein Color Clone Pressed Powder promite sa ofere o finisare catifelata, fara defecte tenului, aplicandu-se usor si lasand o senzatie de confort, gratie texturii extrem de catifelate. Pudra fixeaza natural machiajul si matifiaza, iar pigmentii sai imita nuanta tenului, duplicandu-i in mod atragator structura.

Cum ti se pare Pudra Helena Rubinstein? Voteaza!

0 (0)
Pudra Helena Rubinstein

180 ron

Review-ul DIVAHAIR

Facand parte din categoria make-up-ului de lux, pudra Helena Rubinstein Color Clone Pressed Powder tenteaza cu finisarea catifelata, cu senzatia de confort si matifierea de efect pe care o ofera tenului. Are la baza pigmentii Color Clone Pressed Powder, care creaza impresia unui look perfect, imitand foarte bine structura tenului si adaptandu-se excelent nuantei acestuia. Agentii delicati cu proprietati de captare a luminii creaza un look radios, iar tehnologia foto inteligenta are rol de camuflare a imperfectiunilor. De asemenea, pudra iti protejeaza tenul impotriva razelor de soare, intrucat contine FPS 8.

Formula extrem de fina a pudrei se aplica fara probleme, invaluind tenul intr-un strat catifelat, matasos. Recipientul negru, elegant si sofisticat, este prevazut cu un buretel pentru aplicare, extrem de moale, si o oglinda care usureaza eventualele retusuri de pe parcursul zilei.

Mod de folosire: foloseste ca atare, pentru un look natural, catifelat, sau in combinatie cu fond de ten, pentru un aspect ultrasofisticat al tenului. Aplica folosind buretelul din dotare, din centrul fetei spre extremitati si incheie cu miscari circulare mai largi, pentru a elimina surplusul.

Cel mai important avantaj al pudrei Helena Rubinstein Color Clone Pressed Powder este reprezentat de formula sa extrem de fina, care lasa un aspect catifelat, ireprosabil tenului. Uniformizeaza frumos si creaza un look fin, matasos. Se aplica fara probleme si lasa o senzatie de confort, gratie ingredientelor detinute. Lejeritatea sa te poate cuceri. Finiseaza foarte frumos, natural machiajul, fara a incarca si a oferi efect de masca. Matifierea  este un atu de care merita sa tii cont, eliminand luciul inestetic al fetei pentru cateva ore. Capacitatea de camuflare a imperfectiunilor o transforma intr-una dintre cele mai bune optiuni, iar buretelul cu care este prevazuta se dovedeste util si practic, aspect care o departajeaza de multe din variantele concurente de pe piata, ale caror accesorii de machiaj nu pot fi folosite. Mirosul placut, delicat si factorul de protectie solara sunt alte elemente care incurajeaza achizitia.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al pudrei Helena Rubinstein Color Clone Pressed Powder, pretul peste medie descurajeaza achizitia. Este mai greu disponibila pe piata din Romania. Nu in ultimul rand, formula fina, dar concentrata, poate scoate in evidenta ridurile si liniile fine.

Alege-o, daca te afli in cautarea unei pudre cu formula fina, finisare matasoasa, capacitate de matifiere si camuflare a defectelor si textura cu adevarat luxurianta.

Gramaj: 8.7 g