Review pentru Pudra Maybelline AffiniMat

Sâmbătă, 04.04.2015
de Andreea Baluteanu

Pudra presata Maybelline AffiniMat promite sa ofere o finisare frumoasa, tinzand spre perfectiune a tenului, in timp ce il protejeaza. In plus, pudra tine sub control luciul nedorit al pielii si o lasa catifelata, adaptandu-se la tonalitatea ei.

Pudra presata Maybelline AffiniMat promite sa ofere o finisare frumoasa, tinzand spre perfectiune a tenului, in timp ce il protejeaza. In plus, pudra tine sub control luciul nedorit al pielii si o lasa catifelata, adaptandu-se la tonalitatea ei.

Cum ti se pare Pudra Maybelline AffiniMat? Voteaza!

0 (0)
Pudra Maybelline AffiniMat

30 ron

Review-ul DIVAHAIR

Pudra presata Maybelline AffiniMat este modalitatea perfecta de a obtine un look frumos finisat, tinand sub control productia de sebum si asigurandu-te astfel ca nu te vei mai confrunta cu aspectul lucios al tenului pe timpul zilei, micile retusuri facandu-l sa arate impecabil.

Textura pudrei este fina, satinata, asternandu-se confortabil pe piele, fara a o usca. Ambalajul este dotat cu o oglinda care iti va facilita utilizarea, si cu un buretel perfect pentru retusurile rapide.

Mod de folosire: asterne un strat fin de pudra ca pas final al machiajului, dupa fondul de ten si inainte de blush, sau foloseste de fiecare data cand tenul tau deprinde un luciu nedorit.

Principalul avantaj al pudrei Maybelline AffiniMat este reprezentat de finisarea fina, de portelan pe care o ofera tenului. Pudra va conferi un look impecabil tenului, in asociere cu fondul de ten. O poti folosi insa si ca atare, pe tenul curatat si hidratat in prealabil, pentru o acoperire lejera a imperfectiunilor si o uniformizarea de efect. Te vei bucura de textura fina, care iti asigura o aplicare confortabila si placuta. Vei folosi cu siguranta oglinda micuta cu care este dotata pudra, ideala pentru retusurile minore de pe parcursul zilei. Un alt atu al pudrei este reprezentat de matifierea pielii, care te va scapa de luciul nedorit. Pretul mic este un element pe care nu il vei trece cu vederea.

Cel mai important dezavantaj al pudrei Maybelline AffiniMat este dat de posibilitatea de a se strange inestetic pe parcursul zilei. Mai departe, desi te va incanta prin finete, aceasta nu va fi comparabila cu cea a unui produs de lux.

In schimb, daca iti doresti o finisarea frumoasa, impecabila a tenului, o matifiere de efect si un produs perfect pentru micile retusuri din timpul zilei, Maybelline AffiniMat poate fi una dintre cele mai bune variante.

Gramaj: 16 g