Adevarata Stare de Bine

Review pentru Rimel Alverde Extra Volumen

Marţi, 14.01.2014
de Andreea Baluteanu

Rimelul Alverde Extra Volumen promite sa ofere volum genelor, alungindu-le in acelasi timp, pentru o privire mult mai frumoasa. Are la baza pigmenti de culoare care adauga profunzime si o formula care respecta principiile bio pentru care producatorul german este deja faimos.

Rimelul Alverde Extra Volumen promite sa ofere volum genelor, alungindu-le in acelasi timp, pentru o privire mult mai frumoasa. Are la baza pigmenti de culoare care adauga profunzime si o formula care respecta principiile bio pentru care producatorul german este deja faimos.

Cum ti se pare Rimel Alverde Extra Volumen? Voteaza!

3 (1)
Rimel Alverde Extra Volumen

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rimelul Alverde Extra Volumen cucereste cu formula bio si promisiunea unui volum si a unei alungiri semnificative a genelor. Rimelul are la baza pigmenti de culoare care confera dramatism si profunzime privirii, alaturi de ingrediente certificate.

Formula semi-consistenta se aplica destul de usor si are un timp de uscare mediu, permitand folosirea rimelului. Periuta inovatoare, Bowl Brush, promite sa ofere un volum mult imbunatatit genelor, iar ambalajul de 9 ml, de dimensiuni mici, este usor de transportat in geanta.

Mod de folosire: Mascara se aplica pe genele curate, prin miscari in zig-zag, de jos in sus. Foloseste varful pentru a defini genele mai greu accesibile din coltul interior si cel exterior. Nu uita de genele inferioare, conturarea lor ofera profunzime privirii.

Cel mai important avantaj al rimelului Alverde Extra Volumen se refera la principiile de inspiratie bio la care a aderat producatorul german, si pe care le aduce in centrul atentiei si prin formula produsului. Textura semiconsistenta nu se usuca imediat, permitandu-ti sa aplici mai multe straturi. Ambalajul este usor de transportat, iar reputatia pozitiva a producatorului, alaturi de pretul mai mult decat avantajos, se transforma la randul lor in motive importante in vederea achizitiei.

De partea cealalta, principalul dezavantaj al rimelului Alverde Extra Volumen se refera la eficienta scazuta in crearea unui volum si a unei alungiri imbunatatite a genelor. Periuta este dificil de folosit, iar prin dimensiunile ei, prezinta riscul patarii pleoapei superioare. Rezistenta este mica, dezintegrandu-se usor de pe gene, pe parcursul zilei, curgand la contactul cu apa. Intensitatea pigmentilor de culoare este la randul ei redusa.

Incearca-l, daca te afli in cautarea unui rimel cu o formula care sa respecte principiile naturale si daca esti posesoarea unor gene frumoase, care nu necesita imbunatatirea volumului sau alungirea de efect.

Gramaj: 9 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!