Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Rimel Deborah Volum Sprint

Luni, 07.04.2014
de Andreea Baluteanu

Mascara Deborah Volum Sprint ofera un volum vizibil, impresionant genelor, inscriindu-se in traditia brandului italian care promite gene mai dese, mai bogate si mai frumos curbate. Defineste si separa in mod atragator, fiind testat oftalmologic pentru a-ti oferi garantia sanatatii ochilor tai. Pigmentii intensi de culoare vor conferi profunzime si mister privirii.

Mascara Deborah Volum Sprint ofera un volum vizibil, impresionant genelor, inscriindu-se in traditia brandului italian care promite gene mai dese, mai bogate si mai frumos curbate. Defineste si separa in mod atragator, fiind testat oftalmologic pentru a-ti oferi garantia sanatatii ochilor tai. Pigmentii intensi de culoare vor conferi profunzime si mister privirii.

Cum ti se pare Rimel Deborah Volum Sprint? Voteaza!

0 (0)
Rimel Deborah Volum Sprint

36 ron

Review-ul DIVAHAIR

Mascara Deborah Volum Sprint tenteaza cu intensificarea frumoasa a volumului, alungind insa si curband genele, in acelasi timp. Are la baza pigmenti puternici de culoare, pentru gene mai negre si mai lucioase. Testarea oftalmologica pune in prim plan sanatatea ochilor tai.

Formula semiconsistenta a mascarei Deborah Volum Sprint se aplica usor, promite sa nu incarce si sa nu se faramiteze in mod inestetic. Ambalajul in nuante de negru pune in evidenta eleganta si rafinamentul produsului, iar periuta cu peri desi si scurti, destul de diferita de variantele extravoluminoase de pe piata, scade riscul patarii pe care il presupun acestea.

Mod de folosire: aplica de la baza, apasand usor pentru o mai buna impregnare a mascarei, apoi executa miscari de zig-zag, pentru a accentua volumul genelor. Rimeleaza si coltul intern si extern al ochiului, de multe ori existand riscul de a supraincarca restul genelor.

Cel mai important avantaj al mascarei Deborah Volum Sprint este data de intensificarea volumului genelor. Acestea devin mai frumoase, mai dese si mai bogate, un aspect de marca al unui produs de gen. Pigmentii intensi de culoare sunt specifici producatorului italian, oferind un make-up care impresioneaza prin stralucire. Genele sunt mai lucioase, cu un look bine finisat, alte atuuri care atrag atentia. Rezista destul de bine, fiind una dintre variantele bine cotate de pe piata, din acest punct de vedere. Se aplica si se indeparteaza usor, iar pensula cu peri mici, dar desi, reprezinta o variatie binevenita de la aplicatoarele voluminoase care domina azi. Pretul avantajos, mai ales raportat la beneficiile de mai sus, este un element pozitiv pe care nu ai cum sa il treci cu vederea.

Principalul dezavantaj al mascarei Deborah Volum Sprint este redat de efectele mai putin evidente in cazul alungirii genelor. Poate incarca prin aplicarea de mai multe straturi, iar capacitatea de definire si separare este mai restransa.

Luand insa in calcul cumulul de avantaje al rimelului: formula care adauga volum genelor si profunzime privirii, pigmentul puternic de negru si luciul frumos pe care il confera genelor, alaturi de pretul avantajos si raportul bun cu beneficiile oferite, iti recomandam sa incerci Deborah Volum Sprint.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (30028 vizite)
 2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26389 vizite)
 3. 8 trucuri pe care le folosesc femeile din Familia Regală britanică pentru a arăta întotdeauna impecabil (9216 vizite)
 4. Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au (5259 vizite)
 5. Marte retrograd vine cu forțe proaspete să complice viețile zodiilor! Iată cum (4161 vizite)
 1. Gestul uluitor pentru umanitate: știa că fetița ei va muri la naștere, dar a ales să o aducă pe lume. Află motivul! (nota 4.8)
 2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
 3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 4)
 4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
 5. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (nota 3.6)
 1. Nu credeam că voi ajunge vreodată să-ți mulțumesc că m-ai lăsat să plec (0 comentarii)
 2. 8 motive pentru care Jason Momoa este perfecțiunea întruchipată (0 comentarii)
 3. Curiozităţi şi ciudăţenii despre Familia Regală Britanică: ce reguli de conduită trebuie să respecte (0 comentarii)
 4. Cine îți va frânge inima în octombrie, în funcție de zodie (0 comentarii)
 5. Aventura începe cu FreeWheel (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!