Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Rimel Deborah Volum Sprint

Luni, 07.04.2014
de Andreea Baluteanu

Mascara Deborah Volum Sprint ofera un volum vizibil, impresionant genelor, inscriindu-se in traditia brandului italian care promite gene mai dese, mai bogate si mai frumos curbate. Defineste si separa in mod atragator, fiind testat oftalmologic pentru a-ti oferi garantia sanatatii ochilor tai. Pigmentii intensi de culoare vor conferi profunzime si mister privirii.

Mascara Deborah Volum Sprint ofera un volum vizibil, impresionant genelor, inscriindu-se in traditia brandului italian care promite gene mai dese, mai bogate si mai frumos curbate. Defineste si separa in mod atragator, fiind testat oftalmologic pentru a-ti oferi garantia sanatatii ochilor tai. Pigmentii intensi de culoare vor conferi profunzime si mister privirii.

Cum ti se pare Rimel Deborah Volum Sprint? Voteaza!

0 (0)
Rimel Deborah Volum Sprint

36 ron

Review-ul DIVAHAIR

Mascara Deborah Volum Sprint tenteaza cu intensificarea frumoasa a volumului, alungind insa si curband genele, in acelasi timp. Are la baza pigmenti puternici de culoare, pentru gene mai negre si mai lucioase. Testarea oftalmologica pune in prim plan sanatatea ochilor tai.

Formula semiconsistenta a mascarei Deborah Volum Sprint se aplica usor, promite sa nu incarce si sa nu se faramiteze in mod inestetic. Ambalajul in nuante de negru pune in evidenta eleganta si rafinamentul produsului, iar periuta cu peri desi si scurti, destul de diferita de variantele extravoluminoase de pe piata, scade riscul patarii pe care il presupun acestea.

Mod de folosire: aplica de la baza, apasand usor pentru o mai buna impregnare a mascarei, apoi executa miscari de zig-zag, pentru a accentua volumul genelor. Rimeleaza si coltul intern si extern al ochiului, de multe ori existand riscul de a supraincarca restul genelor.

Cel mai important avantaj al mascarei Deborah Volum Sprint este data de intensificarea volumului genelor. Acestea devin mai frumoase, mai dese si mai bogate, un aspect de marca al unui produs de gen. Pigmentii intensi de culoare sunt specifici producatorului italian, oferind un make-up care impresioneaza prin stralucire. Genele sunt mai lucioase, cu un look bine finisat, alte atuuri care atrag atentia. Rezista destul de bine, fiind una dintre variantele bine cotate de pe piata, din acest punct de vedere. Se aplica si se indeparteaza usor, iar pensula cu peri mici, dar desi, reprezinta o variatie binevenita de la aplicatoarele voluminoase care domina azi. Pretul avantajos, mai ales raportat la beneficiile de mai sus, este un element pozitiv pe care nu ai cum sa il treci cu vederea.

Principalul dezavantaj al mascarei Deborah Volum Sprint este redat de efectele mai putin evidente in cazul alungirii genelor. Poate incarca prin aplicarea de mai multe straturi, iar capacitatea de definire si separare este mai restransa.

Luand insa in calcul cumulul de avantaje al rimelului: formula care adauga volum genelor si profunzime privirii, pigmentul puternic de negru si luciul frumos pe care il confera genelor, alaturi de pretul avantajos si raportul bun cu beneficiile oferite, iti recomandam sa incerci Deborah Volum Sprint.

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (28074 vizite)
 2. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21452 vizite)
 3. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20517 vizite)
 4. Cum s-a format unul dintre cele mai controversate cupluri din România: totul despre începuturile relației dintre Andi Moisescu și Olivia Steer (19716 vizite)
 5. Povestea de viață a lui Carmen Iohannis - detalii neștiute despre viața ei de dinainte de a deveni Prima Doamnă a României (17677 vizite)
 1. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
 2. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
 3. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
 4. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
 5. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
 1. Toxicitatea din spatele perfectionismului: 5 semne ca ai comportamente care iti fac rau (0 comentarii)
 2. Kitul tău de prim ajutor, într-un singur produs inovator: KAdermin (0 comentarii)
 3. 6 modele de sandale pentru toată vara (0 comentarii)
 4. Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă, sfat prețios pentru români: ”Credința în Dumnezeu îi dă bolnavului o imunitate mai bună” (0 comentarii)
 5. Ce tip de cercei să porți în funcție de forma feței (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!