Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Review pentru Rimel Givenchy Phenomen Eyes

Miercuri, 09.04.2014
de Andreea Baluteanu

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes promite sa alungeasca, sa confere volum si sa contureze extrem de frumos genele, curbandu-le si indesindu-le. Contine ingrediente care reconstruiesc genele, multiplicandu-le. Periuta sferica permite accesul chiar si la genele cele mai mici.

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes promite sa alungeasca, sa confere volum si sa contureze extrem de frumos genele, curbandu-le si indesindu-le. Contine ingrediente care reconstruiesc genele, multiplicandu-le. Periuta sferica permite accesul chiar si la genele cele mai mici.

Cum ti se pare Rimel Givenchy Phenomen Eyes? Voteaza!

4.6 (3)
Rimel Givenchy Phenomen Eyes

115 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes tenteaza cu actiunea de indesire, de alungire, de separare si de curbare, carora li se adauga restructurarea si revitalizarea genelor. Contine polimeri activi care definesc si separa genele, lasandu-le mai lungi si mai matasoase, alaturi de D-Panthenol, care are un efect vizibil in amplificarea volumului.

Formula matasoasa a rimelului se aplica usor, avand o rezistenta buna care promite sa nu incarce, sa nu se faramiteze si sa nu curga. Periuta sferica permite accesul si la genele cele mai mici, impregnandu-le de mascara, in mod uniform si atragator.

Mod de folosire: aplica de la radacina pana la varfuri, periuta sferica permitandu-ti accesul la cele mai mici gene din coltul intern al ochiului. Pentru a putea rimela in mod corespunzator si coltul extern, plaseaza aplicatorul vertical, apasand usor pentru a controla mai bine procesul.

Principalul avantaj al rimelului Givenchy Phenomen Eyes este dat de efectele frumoase pe care le vei obtine. Intr-adevar, rimelul alungeste si separa in mod atragator fiecare geana, fiind una dintre cele mai bune optiuni, din acest punct de vedere. Periuta inovatoare, cu forma sferica, este ideala pentru a permite accesul inclusiv la cele mai indepartate gene, din coltul intern sau extern al ochiului, un element primordial in cazul unei mascara de buna calitate. Rezistenta satisfacatoare este un atu pe care nu il vei putea trece niciodata cu vederea. Culoarea neagra intensa va conferi un look glam privirii tale, iar acoperirea buna, uniforma, nu va fi ignorata. Reputatia pozitiva a producatorului de lux francez este un alt element care favorizeaza achizitia.

Cel mai important dezavantaj al rimelului Givenchy Phenomen Eyes este redat de pretul ridicat, care va descuraja achizitia. Periuta sferica poate fi mai dificil de folosit la inceput, mai ales daca esti obisnuita cu designul clasic de aplicator.

Pentru atuurile sale: formula care alungeste si separa, adauga volum si defineste, rezistenta si cu o capacitate uniforma de acoperire, iti recomandam sa incerci mascara Givenchy Phenomen Eyes.

Gramaj: 7 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (30026 vizite)
 2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (26389 vizite)
 3. 8 trucuri pe care le folosesc femeile din Familia Regală britanică pentru a arăta întotdeauna impecabil (9182 vizite)
 4. Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au (5259 vizite)
 5. Marte retrograd vine cu forțe proaspete să complice viețile zodiilor! Iată cum (4159 vizite)
 1. Gestul uluitor pentru umanitate: știa că fetița ei va muri la naștere, dar a ales să o aducă pe lume. Află motivul! (nota 4.8)
 2. Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape (nota 4.5)
 3. Cele 5 reguli pe care le respect cu sfințenie și datorită cărora am tenul cu 15 ani mai tânăr (nota 4)
 4. Zodia pentru care ultima parte a anului va fi cea mai bună perioadă din viața ei (nota 3.7)
 5. Urmează săptămână amară pentru 3 zodii. Sunt trădate de cei mai dragi oameni (nota 3.6)
 1. Curiozităţi şi ciudăţenii despre Familia Regală Britanică: ce reguli de conduită trebuie să respecte (0 comentarii)
 2. Cine îți va frânge inima în octombrie, în funcție de zodie (0 comentarii)
 3. Aventura începe cu FreeWheel (0 comentarii)
 4. Să ne fie rușine! 7 specii de animale care au dispărut complet de pe Terra din cauza acțiunilor oamenilor (0 comentarii)
 5. Obiceiurile nocive de care nu ești conștientă și care îți strică pielea iremediabil (0 comentarii)

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!