Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Review pentru Rimel Givenchy Phenomen Eyes

Miercuri, 09.04.2014
de Andreea Baluteanu

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes promite sa alungeasca, sa confere volum si sa contureze extrem de frumos genele, curbandu-le si indesindu-le. Contine ingrediente care reconstruiesc genele, multiplicandu-le. Periuta sferica permite accesul chiar si la genele cele mai mici.

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes promite sa alungeasca, sa confere volum si sa contureze extrem de frumos genele, curbandu-le si indesindu-le. Contine ingrediente care reconstruiesc genele, multiplicandu-le. Periuta sferica permite accesul chiar si la genele cele mai mici.

Cum ti se pare Rimel Givenchy Phenomen Eyes? Voteaza!

4.6 (3)
Rimel Givenchy Phenomen Eyes

115 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rimelul Givenchy Phenomen Eyes tenteaza cu actiunea de indesire, de alungire, de separare si de curbare, carora li se adauga restructurarea si revitalizarea genelor. Contine polimeri activi care definesc si separa genele, lasandu-le mai lungi si mai matasoase, alaturi de D-Panthenol, care are un efect vizibil in amplificarea volumului.

Formula matasoasa a rimelului se aplica usor, avand o rezistenta buna care promite sa nu incarce, sa nu se faramiteze si sa nu curga. Periuta sferica permite accesul si la genele cele mai mici, impregnandu-le de mascara, in mod uniform si atragator.

Mod de folosire: aplica de la radacina pana la varfuri, periuta sferica permitandu-ti accesul la cele mai mici gene din coltul intern al ochiului. Pentru a putea rimela in mod corespunzator si coltul extern, plaseaza aplicatorul vertical, apasand usor pentru a controla mai bine procesul.

Principalul avantaj al rimelului Givenchy Phenomen Eyes este dat de efectele frumoase pe care le vei obtine. Intr-adevar, rimelul alungeste si separa in mod atragator fiecare geana, fiind una dintre cele mai bune optiuni, din acest punct de vedere. Periuta inovatoare, cu forma sferica, este ideala pentru a permite accesul inclusiv la cele mai indepartate gene, din coltul intern sau extern al ochiului, un element primordial in cazul unei mascara de buna calitate. Rezistenta satisfacatoare este un atu pe care nu il vei putea trece niciodata cu vederea. Culoarea neagra intensa va conferi un look glam privirii tale, iar acoperirea buna, uniforma, nu va fi ignorata. Reputatia pozitiva a producatorului de lux francez este un alt element care favorizeaza achizitia.

Cel mai important dezavantaj al rimelului Givenchy Phenomen Eyes este redat de pretul ridicat, care va descuraja achizitia. Periuta sferica poate fi mai dificil de folosit la inceput, mai ales daca esti obisnuita cu designul clasic de aplicator.

Pentru atuurile sale: formula care alungeste si separa, adauga volum si defineste, rezistenta si cu o capacitate uniforma de acoperire, iti recomandam sa incerci mascara Givenchy Phenomen Eyes.

Gramaj: 7 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!