Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Rimel L’Oréal Extra Volume Collagene

Luni, 14.04.2014
de Andreea Baluteanu

Rimelul L'Oréal Extra Volume Collagene iti promite gene mai dese si mai bogate, cu un volum care va atrage toate privirile. Alungeste si separa, definind genele, pentru un efect mult mai patrunzator. Colagenul restructureaza genele, fortificandu-le si intarindule, iar periuta cu peri lungi, desi, acopera cu un strat intens si uniform de culoare.

Rimelul L'Oréal Extra Volume Collagene iti promite gene mai dese si mai bogate, cu un volum care va atrage toate privirile. Alungeste si separa, definind genele, pentru un efect mult mai patrunzator. Colagenul restructureaza genele, fortificandu-le si intarindule, iar periuta cu peri lungi, desi, acopera cu un strat intens si uniform de culoare.

Cum ti se pare Rimel L’Oréal Extra Volume Collagene? Voteaza!

0 (0)
Rimel L’Oréal Extra Volume Collagene

49 ron

Review-ul DIVAHAIR

Rimelul L'Oréal Extra Volume Collagene tenteaza cu volumul pe care il ofera, cu pigmentii intensi de culoare si formula care separa si defineste frumos. Contine colagen, cu rol in a restructura genele, hranindu-le si intarindu-le.

Formula consistenta a rimelului se aplica usor, imbracand genele uniform. Ambalajul in nuante de negru are un aspect elegant, rafinat. Periuta cu peri desi, lungi, acopera toate genele, definindu-le si separandu-le.

Mod de folosire
: Mascara se aplica atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare. Prin miscari de zig-zag, contureaza genele, de la radacina la varfuri, apoi repeta aplicarea, daca iti doresti rezultate spectaculoase.
Defineste in egala masura si genele inferioare, pentru ca privirea sa capete profunzime.

Principalul avantaj al rimelului L'Oréal Extra Volume Collagene este dat de formula care alungeste frumos genele, mai ales pentru un rimel axat in primul rand pe multiplicarea volumului. Contine ingrediente care intaresc genele, restructurandu-le, colagenul remarcandu-se, din acest punct de vedere. Periuta cu peri lungi si desi acopera si cele mai scurte gene, un aspect de luat in calcul, in cazul unui produs de gen. Culoarea intensa este intotdeauna un factor de care vei tine cont, iar rezistenta buna il situeaza intre variantele de testat de pe piata. Reputatia pozitiva a producatorului francez este un alt element care poate incuraja achizitia.

Cel mai important dezavantaj al rimeului L'Oréal Extra Volume Collagene este reprezentat de volumul mai putin vizibil pe care il ofera, fiind necesare straturi multiple de produs. Poate incarca si lipi genele, aspecte negative deranjante.

Pentru atuurile sale: formula care alungeste, separa si defineste frumos genele, cu pigmenti intensi de culoare, o rezistenta buna si o compozitie bogata in colagen, merita sa testezi mascara L'Oréal Extra Volume Collagene.

Gramaj: 9 ml

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66569 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51922 vizite)
 3. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (44457 vizite)
 4. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41549 vizite)
 5. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (40302 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Regulament concurs Câștigă cu Nu Skin România - R2! (0 comentarii)
 2. Brandul Bluzat, alaturi de clientele sale la UNTOLD (0 comentarii)
 3. Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo (0 comentarii)
 4. Studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu desemnat cel mai bun din lume (0 comentarii)
 5. De ce este important pentru un salon sau pentru un hair artist să se promoveze prin advertoriale? (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!