Review pentru Ruj Bobbi Brown Rich Lip Color

Marţi, 17.09.2013
de Andreea Baluteanu

Rujul Bobbi Brown Rich Lip Color combina nuante intense, care se fac usor remarcate, cu o formula lejera, usoara, ce nu incarca buzele si lasa o senzatie de confort la aplicare. Rujul tenteaza cu o rezistenta buna si cu pigmenti concentrati de culoare.

Rujul Bobbi Brown Rich Lip Color combina nuante intense, care se fac usor remarcate, cu o formula lejera, usoara, ce nu incarca buzele si lasa o senzatie de confort la aplicare. Rujul tenteaza cu o rezistenta buna si cu pigmenti concentrati de culoare.

Cum ti se pare Ruj Bobbi Brown Rich Lip Color? Voteaza!

0 (0)
Ruj Bobbi Brown Rich Lip Color

95 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cele mai celebre branduri de cosmetice, Bobbi Brown a lansat un ruj de buze care tenteaza cu formula cremoasa, rezistenta satisfacatoare si intensitatea de remarcat a culorilor sale. Rujul are la baza pigmenti cu o baza pronuntata, care creaza tonuri bogate, profunde, accentuand luminozitatea fetei si punand in evidenta trasaturile. Contine factor de protectie 12, protejand buzele de agresiunile externe ale radiatiilor solare.

Textura cremoasa a rujului este usor de aplicat, alunecand lejer pe buze si lasand o senzatie de confort. Ambalajul simplu, in nuante de negru elegant, pune in evidenta brandul luxos, sofisticat.

Mod de folosire: Se aplica in strat subtire, repetand pentru o pigmentare mai intensa. Foloseste in tandem cu un creion de buze, pentru un efect satinat ireprosabil sau cu un gloss, pentru un plus de stralucire. Specialistii recomanda sa indepartezi excesul de produs cu un servetel cosmetic si sa reaplici, pentru a-i potenta rezistenta.

Cel mai important avantaj al rujului Bobbi Brown Rich Lip Color este conferit de nuantele frumoase, intense, care scot in mod placut in evidenta trasaturile si accentueaza luminozitatea fetei. Rujul are la baza pigmenti cu o baza pronuntata, care redau foarte fidel culorile. Textura cremoasa este usor de aplicat, alunecand pe buze si transformand folosirea sa intr-un rasfat. Nu usuca buzele, dar nici nu le hidrateaza. Finisarea naturala, luminoasa, este un atu, daca iti doresti un look de zi, iar seara compenseaza prin nuantele bogate, profunde. Lasa o senzatie de confort si nu se simte pe buze. Rezistenta este satisfacatoare, iar ambalajul elegant, rafinat este un plus. Factorul de protectie solara continut te va atrage, cu siguranta.

In ceea ce priveste principalul dezavantaj al rujului Bobbi Brown Rich Lip Color, pretul destul de ridicat restrange posibilitatile de achizitie. Nu are o capacitate de hidratare impresionanta, scotand in evidenta imperfectiunile si portiunile mai uscate ale buzelor. Mirosul sau poate fi usor deranjant, din cauza FPS-ului.

Daca iti doresti un ruj cu textura placuta, cremoasa, nuante intense si pigmenti profunzi, Bobbi Brown Rich Lip Color merita incercat.

Gramaj: 3,8 g