Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Review pentru Stick anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution

Luni, 27.10.2014
de Andreea Baluteanu

Stick-ul anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution va reduce imperfectiunile si va avea efect impotriva formelor moderate de acnee, gratie extractelor sale. Accelereaza procesul de uscare al cosurilor si contine acid salicilic, exfoliind cu delicatete pielea. Absenta parfumului de pe lista de ingrediente il face potrivit inclusiv pentru pielea sensibila.

Stick-ul anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution va reduce imperfectiunile si va avea efect impotriva formelor moderate de acnee, gratie extractelor sale. Accelereaza procesul de uscare al cosurilor si contine acid salicilic, exfoliind cu delicatete pielea. Absenta parfumului de pe lista de ingrediente il face potrivit inclusiv pentru pielea sensibila.

Cum ti se pare Stick anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution? Voteaza!

0 (0)
Stick anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution

90 ron

Review-ul DIVAHAIR

Stick-ul anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution tenteaza cu formula special conceputa pentru cosuri si imperfectiuni, pe care promite sa le reduca, prevenindu-le de asemenea formarea. Crema contine extracte de acid salicilic, care exfoliaza in mod bland pielea, curatand-o si purificand-o. Formula cremoasa se absoarbe fara probleme si nu lasa filtru gras la suprafata tenului.

Mod de folosire: aplica punctual pe imperfectiuni, dupa curatarea tenului in prealabil. Permite-i sa se usuce, apoi continua procesul obisnuit de make-up.

Cel mai important avantaj al stick-ului anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution este reprezentat de eficienta pe care o detine in reducerea imperfectiunilor moderate, lasand pielea mai curata si mai purificata. Textura cremoasa este usor de aplicat si nu lasa filtru gras la suprafata pielii, pastrand-o moale si catifelata. Are o capacitate medie de hidratare care va conveni inclusiv zonelor mai sensibile ale fetei. Absenta parfumului este un veritabil punct pozitiv. Acidul salicilic exfoliaza delicat si va revela o piele mai luminoasa.

Principalul dezavantaj al stick-ului anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution este reprezentat de eficienta mai scazuta in tratamentul imperfectiunilor severe.

Daca te confrunti insa cu forme sporadice de acnee si te afli in cautarea unui produs care sa ajute la reducerea lor si la imbunatatirea aspectului pielii, poti miza pe stick-ul anti-acnee Mary Kay Acne-Prone Skin Spot Solution.

Gramaj: 29 g

Cauta un furnizor in zona ta

top 5 divahair.ro

 • vizionate
 • votate
 • discutate
 1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66513 vizite)
 2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51869 vizite)
 3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47742 vizite)
 4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41607 vizite)
 5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
 1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
 2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
 3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
 4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
 5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
 1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
 2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
 3. Horoscop mâine, 21 septembrie: Leul pornește pe un nou drum în viață (0 comentarii)
 4. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
 5. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)

LIKE si intra in universul divelor!