Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Review pentru Tus de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner

Vineri, 06.02.2015
de Andreea Baluteanu

Tusul de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner pune in evidenta luxul si profesionalismul care caracterizeaza toate produsele celebrului brand. Te vei bucura astfel de o rezistenta buna, de un pigment intens de culoare si o finisare glam, dar si de o aplicare facila, gratie varfului fetru, precis si moale.

Tusul de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner pune in evidenta luxul si profesionalismul care caracterizeaza toate produsele celebrului brand. Te vei bucura astfel de o rezistenta buna, de un pigment intens de culoare si o finisare glam, dar si de o aplicare facila, gratie varfului fetru, precis si moale.

Cum ti se pare Tus de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner? Voteaza!

0 (0)
Tus de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner

135 ron

Review-ul DIVAHAIR

Tusul de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner impresioneaza prin rezistenta buna, prin formula pigmentata care va defini atat de frumos privirea si aplicarea precisa, usoara si confortabila. Acest produs are o formula pe baza de apa, ceea ce iti asigura si respectul pentru sanatatea pielii tale si a zonei delicate a ochilor.

Tusul de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner are o textura fina, lichida, cu o finisare glam, stralucitoare, care iti garanteaza ca va atrage toate privirile. Aplicatorul tip fetru este o asociere ideala intre precizie in aplicare si mobilitate, iar cu ajutorul sau vei trasa acele linii perfecte, ideale pentru machiajul cat eye. Fiind vorba de Chanel, nu te va mira ambalajul luxos, slim, usor de manevrat si incredibil de frumos finisat.

Mod de folosire: traseaza o linie din coltul intern in cel extern al ochiului, ingrosand-o, pe masura ce avansezi. 

Principalul avantaj al tusului de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner este dat de aspectul final ireprosabil al machiajului tau. Daca esti fana a machiajului cat eye, Chanel iti asigura tot ceea ce ai nevoie: de la pigmentul bogat de negru, la finisarea glam si aplicarea usoara si precisa. Stii deja ca aplicatorul sub forma de stilou este usor de folosit, dar cel formulat de Chanel pluseaza si cu mobilitatea sa, care iti permite sa trasezi inclusiv liniile subtiri, mai greu de executat cu cel traditional. Nu va trebui sa iti faci griji nici in ceea ce priveste rezistenta, pentru ca se mentine in stare buna timp de minim 8 ore. Fiind vorba despre Chanel, ambalajul luxos, cu detalii glam, nu te va mira.

Cel mai important dezavantaj al tusului de ochi Chanel Écriture de Chanel eyeliner este reprezentat de pretul ridicat, specific insa unui produs de marca. Mai departe, textura lichida a tusului poate pune unele probleme, pentru ca se usuca destul de repede si necesita o mana ferma si hotarata.

Pentru atuurile sale: pigmentul negru, frumos, aplicatorul care traseaza linii impecabile, perfect definite si rezistenta de luat in calcul, iti recomandam sa incerci Chanel Écriture de Chanel eyeliner.

Gramaj: 1,3 ml

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!