Adevarata Stare de Bine

Review pentru Tus gel pentru ochi Essence

Duminică, 21.04.2013
de Andreea Baluteanu

Eyelinerul cu textura de gel de la Essence este ideal pentru o aplicare rapida si precisa, se mentine timp indelungat, se usuca repede, nu curge si nu se intinde, fiind in acelasi timp rezistent la apa.

Eyelinerul cu textura de gel de la Essence este ideal pentru o aplicare rapida si precisa, se mentine timp indelungat, se usuca repede, nu curge si nu se intinde, fiind in acelasi timp rezistent la apa.

Cum ti se pare Tus gel pentru ochi Essence? Voteaza!

3.5 (2)
Tus gel pentru ochi Essence

15 ron

Review-ul DIVAHAIR

Unul dintre cele mai apreciate produse de gen, eyelinerul de la Essence cucereste cu o textura de gel, moale si usor de aplicat, ideala chiar si pentru incepatoare. Rezistent timp indelungat, nu curge, nu se intinde si are o formula waterproof care ii garanteaza aderenta in orice conditii.

Formula sub forma de gel, cremoasa si pigmentata, este cea mai buna optiune atunci cand vrei sa trasezi linii precise, bine definite, fara a fi experta in manuirea tusului de ochi. Ambalajul din sticla, cu un capac negru, este practic si poate fi refolosit. Este disponibil in patru variante de culoare: negru, maro, mov si verde, cu denumiri inspirate de capitalele fashion.

Mod de folosire:
Eyelinerul gel se aplica cu ajutorul unei pensule pentru fardul de pleoape, de la coltul interior la cel exterior, evitand contactul cu ochii.

Principalul avantaj al tusului Essence este conferit de textura sa gel, moale si cremoasa, usor de aplicat si ideala pentru trasarea de linii precise, fara a poseda o experienta deosebita. Pigmentarea este mare, ceea ce il transforma intr-o varianta glam a unui tus de ochi, potrivita in egala masura si pentru un party, dar si pentru o abordare casual. Rezistenta este impresionanta, iar consistenta ramane neschimbata timp indelungat, ambii factori asigurandu-ti o utilizare economica. Rezistenta la transfer si la apa este un alt avantaj de luat in calcul, iar denumirile inspirate de marile orase ale lumii sunt creative si usor de memorat.

Pentru a lua in calcul si dezavantajele, rezistenta peste medie prezinta si un aspect negativ, fiind destul de greu de indepartat cu o simpla demachiere. Vei avea nevoie de un produs de curatare special pentru machiajul waterproof, ceea ce ti-ar putea cauza un oarecare disconfort.

Daca te afli in cautarea unui tus de ochi gel, care sa contureze precis, sa fie usor de folosit si sa reziste mult timp, atunci eyelinerul Essence poate fi cea mai buna solutie.

Gramaj: 3 g

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!